Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 2545 bøger.



  • 481Billede af bogen Salladsboken – 268 salladsrecept, 30 salladssåser

    Senest opdateret 14. juli

    Salladsboken – 268 salladsrecept, 30 salladssåser

    Af Arne Krüger

    fra 1982 på forlaget ICA bokförlag Västerås

    Oplag: active

    ISBN: 91-534-0265-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Salladsboken – 268 salladsrecept, 30 salladssåser – 142 sider – Foto-illustreret hardback - Sprog: Svensk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -B1719-19– 11013

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 482Billede af bogen Favoritter sushi – over 100 opskrifter

    Senest opdateret 14. juli

    Favoritter sushi – over 100 opskrifter

    Af Redaktion

    fra 2007 på forlaget Parragon

    Oplag: active

    ISBN: 978-1-4075-1057-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 55 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 359 gram

    Favoritter sushi – over 100 opskrifter – 240 sider – Hardback - Sprog: Dansk. "Sushi er meget andet og mere end bare rå fisk og ris. Denne elegante og stilfulde gren af det japanske køkken er nemlig utrolig varieret, for sushi kan faktisk også tilberedes med dampet fisk, kød, æg og ost foruden alverdens grønsager - når bare ingredienserne passer godt sammen med ris, sætter kun fantasien grænsen. B2212 -06 - 10109.1 - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 483Billede af bogen PROVENCE - Vinen, maden og landskabet

    Senest opdateret 14. juli

    PROVENCE - Vinen, maden og landskabet

    Af Lars Boesgaard

    1. udgave fra 2000 på forlaget Gyldendal -2.oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-4728-4-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Vinbøger

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 2400 gram

    PROVENCE - Vinen, maden og landskabet -446 sider - Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver -Retterne er fotograferet af Tine Duch. Første del af bogen er en rejse gennem de provencalske vinregioner. Anden del handler om maden og det provencalske køkken. - Pris ex forsendelse -#1702

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 484Billede af bogen Let og lækkert brød

    Senest opdateret 14. juli

    Let og lækkert brød

    Af Sigrid Fugl og Anne Skovgaard Petersen

    1. udgave fra 2003 på forlaget Gyldendal - 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-02-01723-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Let og lækkert brød - 60 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Fotos: Tine Duch. Får du en række gennemprøvede opskrifter på lækkert bagværk. - Pris ex forsendelse -B1716 -12 - 10337

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 485Billede af bogen PROVENCE - Vinen, maden og landskabet

    Senest opdateret 13. juli

    PROVENCE - Vinen, maden og landskabet

    Af Lars Boesgaard

    2. udgave fra 2002 på forlaget Gyldendal - Rejseudgave -1.oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-02-01687-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Vinbøger

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 2400 gram

    PROVENCE - Vinen, maden og landskabet -446 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver -Retterne er fotograferet af Tine Duch. Første del af bogen er en rejse gennem de provencalske vinregioner. Anden del handler om maden og det provencalske køkken. - Pris ex forsendelse -B1702 - 16-10355.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 486Billede af bogen Rodfrugterne - enkel og god mad

    Senest opdateret 13. juli

    Rodfrugterne - enkel og god mad

    Af Rødderne: Søren E – Jesper C – Columbus – Nano

    fra 2005 på forlaget Haddock ApS

    Oplag: active

    ISBN: 87-989777-1-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Kogebøger, Mad og Gastronomi: Rodfrugterne - enkel og god mad - 80 sider - Foto-illustreret hardback med tilsvarende smudsbind. Rigt illustreret med farvefotografier med tilhørende opskrifter. Ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 487Billede af bogen Mors mad året rundt

    Senest opdateret 12. juli

    Mors mad året rundt

    Af Camilla Plum

    2. udgave fra 2002Politikens Forlag -2. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-6724-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1480 gram

    Mors mad året rundt – 472 sider – Papbind med flapper – Sprog: Dansk – Foto: Anne – Li Engström, Jens Bull, Camilla Plum, Polfoto, m.fl.. Er en personlig kogebog med holdninger, skrevet af den hurtigsnakkende kogekone Camilla Plum. Mange kender sikkert allerede hendes kradse pen og skelsættende opskrifter fra Politikens spalter. Mere end 500 opskrifter til at lave mad året rundt med årstidens råvarer - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 488Billede af bogen Politikens grønne kogebog

    Senest opdateret 12. juli

    Politikens grønne kogebog

    Af Arne Hjernøe

    1. udgave fra 2004Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-6601-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1005 gram

    Politikens grønne kogebog - 217 sider – Hardback - Storformat -Sprog: Dansk – Fotos: Lykke Rump. Indeholder inspiration til at bruge grønsager på helt nye måder, men giver også opskrifter på en lang række gode, kendte grønsagsretter. Samtidig fortæller bogen generelt, hvordan man tilbereder grønsager, hvad enten man ønsker at sautere, ovnbage, dampe eller koge. - Pris ex forsendelse - B1719 -16– 10505

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 489Billede af bogen Simple retter i verdensklasse

    Senest opdateret 12. juli

    Simple retter i verdensklasse

    Af Mik Schack

    1. udgave fra 2008 på forlaget Thaning & Appel

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-413-0007-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 185 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1005 gram

    Simple retter i verdensklasse - 224 sider – Hardback - Storformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Rummer hundredvis af opskrifter, tips og gode ideer til nem og lækker mad fra hele verden, så både nøjsomme krejlere og samtalekøkkenindehavere selv med få midler og ringe køkkenerfaring kan servere simple herligheder i verdensklasse, ud fra de indkøbsmuligheder vi har i dag. - Pris ex forsendelse - B1719 -19– 11011

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 490Billede af bogen Egeskov kogebog - Opskrifter fra fem generationer

    Senest opdateret 11. juli

    Egeskov kogebog - Opskrifter fra fem generationer

    Af Louisa Ahlefeldt - Laurvig-Bille

    fra 1989Egeskov /Eget Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-87108-25-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 205 gram

    Egeskov kogebog - Opskrifter fra fem generationer - 45 sider - Paperback - Hæftet - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse -B1720 -05– 10419

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 491Billede af bogen Noter af en køkkenskriver

    Senest opdateret 11. juli

    Noter af en køkkenskriver

    Af Ebbe Mørk - illustreret af Juliette Clarke

    fra 1990 på forlaget Sesam

    Oplag: active

    ISBN: 87-7258-523-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Noter af en køkkenskriver – 90 sider –Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1720 -14– 10252

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 492Billede af bogen Figurformning og vægtkontrol for kvinder Bailinemetoden

    Senest opdateret 10. juli

    Figurformning og vægtkontrol for kvinder Bailinemetoden

    Af Kurt og Eva Bai

    fra 2004 på forlaget Bailine

    Oplag: active

    ISBN: 82-92013-28-8

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Selvhjælp, Selvudvikling, Sundhed

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Figurformning og vægtkontrol for kvinder Bailinemetoden - 259 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat af Lisbeth Heidum. Det skandinavisk system for skønhed, sundhed og personlig udvikling. Alle kvinder ved, de kan gå til frisør og gå facon på håret. Det nye er, at gå til Bailine for at få facon på figuren. Er billedet, du møder i spejlet, ikke helt så flatterende, som du kunne ønske?... - Pris ex forsendelse -B1731 - 06 -10352.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 493Billede af bogen Steg & brase

    Senest opdateret 10. juli

    Steg & brase

    Af Tina Jørstian

    1. udgave fra 2003 på forlaget Aschehoug -1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-16780-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 615 gram

    Steg & brase – 127 sider – Papbind med flapper - Sprog: Dansk - Opskrifter af Tina Jørstian og Trine Hahnemann - Fotos af Lars Ranek og Mikkel Adsbøl. Stege – og braseretter er vidunderlig mad med stor, stor smag, som i særlig grad egne sig til afslappede middage med familie og venner. Bogens opskrifter er bygget op om det gode danske kød fra svin, kalv, okse og lam med særlig fokus på ”glemte” kødstyker som tykkam, bov, bryst og skank B2035 -19– 10397 - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 494Billede af bogen Hedvig Catrines Kaagebog 1763: Kaage-verck. Bage-verck . Sylte - verck til fruentimmernes nytte

    Senest opdateret 10. juli

    Hedvig Catrines Kaagebog 1763: Kaage-verck. Bage-verck . Sylte - verck til fruentimmernes nytte

    Af Else Marie Boyhus

    Flints Forlag - uden år

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Hedvig Catrines Kaagebog 1763: Kaage-verck. Bage-verck . Sylte - verck til fruentimmernes nytte – 102 sider –Kartonbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h af Jette Rantorp. - Pris ex forsendelse -B1720 -08– 10600

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 495Billede af bogen Jamies køkken

    Senest opdateret 10. juli

    Jamies køkken

    Af Jamie Oliver

    fra 2002 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Flot Hardback eksemplar, aldrig brugt.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 496Billede af bogen Pastabogen  ”al dente”

    Senest opdateret 10. juli

    Pastabogen ”al dente”

    Af Jette Bogø, Helge Stig og Svend Ahnstrøm

    1. udgave fra 1996Netto og Forlaget D3 - 2. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-90059-30-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 355 gram

    Pastabogen ”al dente” - 84 sider – Hardback – Sprog: Dansk . Handler først og fremmest om pasta. Pasta i pastaretter i 10 italiensk inspirerede menuer med forslag til antipasti (appetitvækkere), pastaretter og italienske desserter med is, frugter og kage. - Pris ex forsendelse -1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 497Billede af bogen Lækker gigtdiæt - at leve uden symptomer og purinfattigt - opskrifter til alle ugens dage - enkle, virkningsfulde og velsmagende

    Senest opdateret 10. juli

    Lækker gigtdiæt - at leve uden symptomer og purinfattigt - opskrifter til alle ugens dage - enkle, virkningsfulde og velsmagende

    Af Armin Rossmeier

    1. udgave fra 2000 på forlaget Atelier - 2. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-7857-277-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Lækker gigtdiæt - at leve uden symptomer og purinfattigt - opskrifter til alle ugens dage - enkle, virkningsfulde og velsmagende – 140 sider - Hardback- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. I denne kogebog er der mange dejlige opskrifter til en purinfattig ernæring. - Pris ex forsendelse -B1715 - 12 - 10330

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 498Billede af bogen Kryddersnaps: Velsmag på flaske

    Senest opdateret 9. juli

    Kryddersnaps: Velsmag på flaske

    Af Peter Friis Møller

    1. udgave fra 2014 på forlaget Koustrup & Co. – 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-93-15905-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 220 gram

    Kryddersnaps: Velsmag på flaske – 92 sider – Hardback – Sprog: Dansk – illustreret i farver af Susanne Weitemeier. Kryddersnaps er essensen af anvendt botanik; natur – og kulturhistorie tilsat sol og fine naturoplevelser. Tilmed er det let og ret enkelt at opnå gode resulter. Der skal hverken koges, steges eller brases. Man tager blot nogle velegnede plantedele og lader dem trække i alkohol i passende tid, inden man på ny adskiller plante og væske. –Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 499Billede af bogen Lise-Lotte Norups Salatbog: Salater og dressinger til alle årstider

    Senest opdateret 9. juli

    Lise-Lotte Norups Salatbog: Salater og dressinger til alle årstider

    Af Lise - Lotte Norup

    2. udgave fra 1997 på forlaget Bogklubben Egmont -2. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-608-0446-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Lise-Lotte Norups Salatbog: Salater og dressinger til alle årstider - 68 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Fotos: Britt Lindemann. –Pris ex forsendelse - B1711 -12 -10302

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 500Billede af bogen BISTRO - traditionel fransk mad - 299 originale opskrifter fra det gode franske hverdagskøkken

    Senest opdateret 9. juli

    BISTRO - traditionel fransk mad - 299 originale opskrifter fra det gode franske hverdagskøkken

    Af Stéphane Reynaud

    1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-43359-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 420 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 2000 gram

    484 sider - Illustreret med både fotografier & tegninger - Indbundet - STORT format - Bogen fremstår som NY/ubrugt!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 501Billede af bogen Søren Gerickes Yndlingsretter

    Senest opdateret 8. juli

    Søren Gerickes Yndlingsretter

    Af Søren Gericke

    fra 1988 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Bogklub

    Oplag: active

    ISBN: 87-7365-902-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 546 gram

    Søren Gerickes Yndlingsretter – 94 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Torsten Graae. I denne bog giver Søren Gericke opskrifter på mad, han selv spiser, når han vil have noget godt. Opskrifter, som er lette at følge, men samtidig er tænkt som en inspiration til selvstændige improvisationer. Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 502Billede af bogen Politikens nye kogebog – Metoder, ingredienser, opskrifter, inspiration

    Senest opdateret 8. juli

    Politikens nye kogebog – Metoder, ingredienser, opskrifter, inspiration

    Af Josceline Dimbleby

    2. udgave fra 1994 på forlaget Bogklubben12Bøger -2. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-604-0022-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1335 gram

    Politikens nye kogebog – Metoder, ingredienser, opskrifter, inspiration – 319 sider – Hardback - Sprog: Dansk -Dansk bearbejdning: Lilian Kaufmann. Er en omfattende og moderne grundkogebog med trin for trin –gennemgang af alle kogekunstens metoder. Fyldt med nye og klassiske opskrifter fra hele verden samt inspiration og gode råde både for begynderen og den erfarne kok. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 503Billede af bogen Suveræne salater og brillante buffeter

    Senest opdateret 8. juli

    Suveræne salater og brillante buffeter

    Af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz

    2. udgave fra 1997 på forlaget Bogklubben12Bøger - 5. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-604-0280-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 570 gram

    Suveræne salater og brillante buffeter – 144 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Fotos af Kurt Rodahl. Et velkrydret mix af etniske køkkener og årstidens danske råvarer. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 504Billede af bogen Friske torvetips med Svend, Heino og Steen

    Senest opdateret 8. juli

    Friske torvetips med Svend, Heino og Steen

    Af Svend, Heino & Steen

    fra 1990 på forlaget Danmarks Radio

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 370 gram

    Friske torvetips med Svend, Heino og Steen – 104 sider– Spiralryg. - Sprog: Dansk – Kendt fra radioserien >>Mad i weekenden>> Her er bogen, der tager udgangspunkt i de friske råvarer, vi ser på torvet. Til gengæld ser den stort på sølvtøj, borddækning og lysestager. bogen er skrevet af Svend, Heino og Steen, der følger alle råvarerne til dørs med faglig viden, råd og tips samt lækre opskrifter. Men vi får naturligvis også deres personlige oplevelser og sjove historier, der blandt andet fortæller at Svends langtidsstegte and blev opfundet ved en tilfældighed, at Heino blev født i baglokalet til forældrenes fiskeforretning - og at Steen oprindelig skulle have været læge. - Pris ex forsendelse -1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 505Billede af bogen Smagen af Danmark

    Senest opdateret 8. juli

    Smagen af Danmark

    Af Claus Meyer

    fra 2012 på forlaget Lindhardt & Ringhof - Specialudgave

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-39117-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1100 gram

    Smagen af Danmark – 215 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Bogen indeholder mere end 75 spændende opskrifter. Gennem opskrifterne fortæller Claus Meyer den danske mad-og kulturhistorie, og han beskriver det moderne danske køkkens helt særlige potentiale og kvaliteter. Bogen er overdådigt illustreret med smukke, stemningsfulde billeder af naturen, råvarerne og maden. - Pris ex forsendelse- B1715 - 19 - 10931

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 506Billede af bogen Der kommer en kannibal til middag

    Senest opdateret 7. juli

    Der kommer en kannibal til middag

    Af Virtus Schade – Med -kok og illustrationer af Karin -Lissa Schade

    fra 1990Forlaget Sesam

    Oplag: active

    ISBN: 87-7258-575-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Der kommer en kannibal til middag – 70 sider – Hardback - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse - B1719 -04 – 11396

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 507Billede af bogen MK Bootcamp - 2 str. ned på 9 uger

    Senest opdateret 7. juli

    MK Bootcamp - 2 str. ned på 9 uger

    Af Michelle Kristensen

    fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhoff

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-35449-0

    Kategorier: Kogebøger, Sundhed

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 650 gram

    Hæftet. Anmeldereksemplar.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 508Billede af bogen Moderne mad

    Senest opdateret 7. juli

    Moderne mad

    Af Donna Hay

    fra 1999 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-8290-1686-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1350 gram

    Moderne mad – 192 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk. Er elegant og nyskabende. Det behøver ikke være vanskeligt at lave lækker mad af friske ingredienser, hvori forskellig slags smag indgår. Denne bog giver inspiration til dygtige kokke og lette opskrifter for dem, der er mindre sikre i madlavningskunsten. Med sine fristende billeder kan bogen både bruges til dagligdagens måltid og til en søndagsmiddag med vennerne. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 509Billede af bogen Året rundt i Meyers køkken

    Senest opdateret 7. juli

    Året rundt i Meyers køkken

    Af Claus Meyer Nielsen

    fra 1995 på forlaget Bogklubben Bolig & Livstil

    Oplag: active

    ISBN: 87-7807-347-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1045 gram

    Året rundt i Meyers køkken – 197 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Fotograferet af Birger J. Storm. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 510Billede af bogen Ove Verner Hansens udvalgte fiskeretter

    Senest opdateret 7. juli

    Ove Verner Hansens udvalgte fiskeretter

    Af Ove Verner Hansen

    1. udgave fra 2003 på forlaget Cicero

    Oplag: active

    ISBN: 87-7714-569-0

    Kategori: Kogebøger

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback bind, fin og velholdt stand. Indeholder tegninger. 169 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort