Se information om den valgte bog


Billede af bogen Eddike - opskrifter, køkkenbrug, traditioner og tilblivelse

Senest opdateret 5. september

Eddike - opskrifter, køkkenbrug, traditioner og tilblivelse

Af Andreas Harder, Claus Meyer Nielsen

2. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof

ISBN: 9788711408568

Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 190 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 979 gram

I sin frugtplantage på Lilleø fremstiller Claus Meyer højt forædlede danske frugteddiker med forbillede i den italienske balsamico-tradition. Denne kogebog er blevet til i samarbejde med hans eddikemester Andreas Harder, og den beskæftiger sig indgående med eddikens mange anvendelsesmuligheder i madlavningen. Bogen indeholder omkring 80 opskrifter, der fra drinks og småretter til desserter og søde sager anskueliggør den syrlige grundsmags afgørende betydning for velsmag. Undervejs afsøges eddikens kultur, fra Sverige i nord til Jerez i syd og Japan i øst. Da bogen udkom første gang i 2005, var eddike endnu en sjælden ingrediens i det danske køkken, hvor den primært blev brugt til syltning. Siden er der sket meget på området. Eddike har vundet indpas i den daglige madlavning, hvor den bruges til at tilføre og afbalancere smag og syrlighed, og på supermarkedernes hylder står der nu adskillige eddiker, baseret på vidt forskellige smagsgivere. Antal sider: 255 - Indbinding: Illustreret kartonbind.

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort