Senest opdateret 20. oktober
1. udgave fra 2012
Oplag: 7
ISBN: 87-1140-763-8
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
Bogen indeholder 80 salatopskrifter, herunder opdaterede versioner af klassiske salater som rejecocktail og cæsarsalat. Den giver også nye ideer til at bruge grøntsager fra det nordiske køkken. Forfatterne diskuterer emner som at blande ingredienser, vælge den rette dressing og bruge croutoner. Claus Meyer er en dansk gastronomisk iværksætter, og Lars Scheel er kok.
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
Titel | Stand | Pris |
---|---|---|
Claus Meyers salatværksted | 5 | 95 kr |
Claus Meyers SALATVÆRKSTED | 6 | 74 kr |
Claus Meyers Salatværksted | 6 | 115 kr |
Claus Meyers salatværksted | 6 | 110 kr |
Claus Meyers salatværksted | 95 kr | |
Claus Meyers Salatværksted | 102 kr | |
Claus Meyers salatværksted | 120 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger