Senest opdateret 6. oktober
1. udgave fra 2005 på forlaget Aschehoug
Oplag: 1.
ISBN: 8711261552
Kategorier: Faglitteratur, Historie:Kultur, Italiensk, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 640 gram
Herligt duftende olivenolier, friske krydderurter, hvidløg og vin er klassiske ingredienser i det toscanske kokken, hvor råvarerne udvælges med den største omhu. Tilberedningen er ofte enkel, men raffineret. Her finder man de klassiske retter som bistecca fiorentina, arista arresto, ribollita. Men udvalget af opskrifter afspejler også maden i det moderne Toscana, hvor mange af de populære retter dog har deres udspring langt tilbage i tiden. I antikken var Toscana centrum i etruskernes område. Berømte byer opstod i middelalderen og her udvikledes en blomstrende renæssancekultur. I dag er Toscana et af verdens mest populære rejsemål, med alt hvad stedet har at tilbyde inden for kunst og kultur, natur og ikke mindst - den gode mad! Hardback ( 27,5 x 24 cm ) 94 sider. Velholdt eksemplar med en anelse brugsspor på omslag.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger