Senest opdateret 12. juni
Kategorier: Botanik, Humor, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1040 gram
Den mest omfattende bog om krydderier og krydderurter på dansk. En underholdende og nyttig bog om deres historie, deres gastronomiske muligheder, og om hvordan de på afgørende måde ændrede den europæiske kultur. Bogen giver en fyldig gennemgang af mere end 150 krydderier, krydderurter og blandinger med forskellige bud på deres gastronomiske anvendelse. Den fortæller også om krydderiernes helbredende virkninger, og om troen på deres magiske mulighed for at stimulere menneskets virilitet og lyst. Fra sit landkøkken på 4.sal forsyner Nanna Simonsen de enkelte krydderier og urter med spændende opskrifter og med tips til, hvordan man bruger, plejer og opbevarer dem for at opnå den fulde duft og smag. Indbundet, 280 sider.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger