Se information om den valgte bog


Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon – Bind IV – Supper & Saucer

Senest opdateret 9. december

MENU – Internationalt Madleksikon – Bind IV – Supper & Saucer

Af Ellis Tardini

fra 1976 på forlaget Lademann

Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 70 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 1300 gram

MENU – Internationalt Madleksikon – Bind IV – Supper & Saucer – 219 sider – Bordeaux lærredsbind med sølvtryk på ryg – Smudsbind – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Supper og saucer rummer en righoldig samling af lækre og spændende opskrifter fra det danske og det internationale køkken. - Pris ex forsendelse -B1720 -13 –11034

Læg bogen i kurven

Flere bøger med samme titel

Hurtigt overblik over andre bøger til salg


TitelStandPris
MENU – Internationalt Madleksikon – Bind 570 kr
MENU – Internationalt Madleksikon – Bind 570 kr

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort