Se information om den valgte bog


Billede af bogen Sauce, sovs og dressing

Senest opdateret 19. november

Sauce, sovs og dressing

Af Bjørn Halling

fra 1995 på forlaget Bogklubben 12 bøger

ISBN: 8760401249

Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvudvikling

pris: 90 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 800 gram

. I Sauce, sovs og dressing er der mere end 200 saucer og dressinger til salater,grønt, kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, pasta og desserter. Vi starter med grundsaucerne og forskellige typer af jævninger, ind i mellem er der gode råd om praktiske køkkenredskaber til fremstillingen,mælkeprodukters anvendelse i saucer, hvordan man laver en god bouillon, egnede krydderier, hvordan man redder en mislykket sauce samt et lille afsnit om saucens historie, der som så meget andetindenfor gastronomien knytter sig til Frankrig, endelig ordforklaringer og register. Samtlige færdige saucer er afbildet, ved flere er fremgangsmåden vist trin for trin, og sværhedsgraden eropgivet med kokkehuer. Hardback - karton bind - 2 hjørner på omslag har fået et lille stød - 101 sider. ( 30 x 21,5 cm ) Meget fin stand - i øvrigt. Bogen udsolgt fra forlag.

Læg bogen i kurven

Flere bøger med samme titel

Hurtigt overblik over andre bøger til salg


TitelStandPris
SAUCE, SOVS og DRESSING6270 kr
SAUCE, SOVS og DRESSING5270 kr

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort