Senest opdateret 19. november
fra 1995 på forlaget Bogklubben 12 bøger
ISBN: 8760401249
Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvudvikling
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 800 gram
. I Sauce, sovs og dressing er der mere end 200 saucer og dressinger til salater,grønt, kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, pasta og desserter. Vi starter med grundsaucerne og forskellige typer af jævninger, ind i mellem er der gode råd om praktiske køkkenredskaber til fremstillingen,mælkeprodukters anvendelse i saucer, hvordan man laver en god bouillon, egnede krydderier, hvordan man redder en mislykket sauce samt et lille afsnit om saucens historie, der som så meget andetindenfor gastronomien knytter sig til Frankrig, endelig ordforklaringer og register. Samtlige færdige saucer er afbildet, ved flere er fremgangsmåden vist trin for trin, og sværhedsgraden eropgivet med kokkehuer. Hardback - karton bind - 2 hjørner på omslag har fået et lille stød - 101 sider. ( 30 x 21,5 cm ) Meget fin stand - i øvrigt. Bogen udsolgt fra forlag.
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
Titel | Stand | Pris |
---|---|---|
SAUCE, SOVS og DRESSING | 6 | 270 kr |
SAUCE, SOVS og DRESSING | 5 | 270 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger