Senest opdateret 16. oktober
fra 1984 på Chr. Erichsens Forlag
Oplag: 1.
ISBN: 87-5550-962-2
Kategorier: Grækenland, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★
Vægt: 220 gram
Citat fra bogens bagside: I den tid, jeg opholdt mig i Grækenland, lærte jeg meget af den gamle filosof omkring bordet i de små arbejdertaverner, vi sammen besøgte. Efter at vi havde spist, snakket og drukket, besluttede jeg i respekt for vores bord at samle opskrifterne i denne bog. Hjemme laver jeg nu græsk mad og spiser den for at huske lyset. Dét lys, der er blandet med en fin duft af citron og hvidløg. Så meget lys, at der er nok til at dele med jer. Eller måske vil I selv prøve at lave græsk mad? Så: God appetit! Eller på græsk: Kali Oreksi! 80 sider. Der er opskrifter med: • Forretter Supper • Salater • Fisk Skaldyr • Kylling • Oksekød • Lammekød Svinekød • Lever • Farsretter Saucer • Grøntsager Æggeretter Brød • Desserter • Kager og kaffe
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger