Se information om den valgte bog


Billede af bogen Mad og Grækenland

Senest opdateret 16. oktober

Mad og Grækenland

Af Georges Marinos

fra 1984Chr. Erichsens Forlag

Oplag: 1.

ISBN: 87-5550-962-2

Kategorier: Grækenland, Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 60 kr – stand: ★★★

Vægt: 220 gram

Citat fra bogens bagside: I den tid, jeg opholdt mig i Grækenland, lærte jeg meget af den gamle filosof omkring bordet i de små arbejdertaverner, vi sammen besøgte. Efter at vi havde spist, snakket og drukket, besluttede jeg i respekt for vores bord at samle opskrifterne i denne bog. Hjemme laver jeg nu græsk mad og spiser den for at huske lyset. Dét lys, der er blandet med en fin duft af citron og hvidløg. Så meget lys, at der er nok til at dele med jer. Eller måske vil I selv prøve at lave græsk mad? Så: God appetit! Eller på græsk: Kali Oreksi! 80 sider. Der er opskrifter med: • Forretter Supper • Salater • Fisk Skaldyr • Kylling • Oksekød • Lammekød Svinekød • Lever • Farsretter Saucer • Grøntsager Æggeretter Brød • Desserter • Kager og kaffe

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort