Senest opdateret 27. september
1. udgave fra 2010 på forlaget Klematis
Oplag: 2
ISBN: 87-6410-616-0
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Folkeslag, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi, Mellemøsten
pris: 119 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1293 gram
Disse farvestrålende retter har deres oprindelser i ti forskellige lande, fra Marokko i vest til Iran i øst, men opskrifterne er videregivet og nedskrevet af herboende kvinder og mænd.Bogen er opdelt i temaer: forretter, fisk, kylling, kød, ris, bælgfrugter, salat, dip og brød. Herudover er der et særligt afsnit om, hvordan man fremstiller sine egne krydderiblandinger, samt et om varme og kolde drikke. I bogen findes nyttige oplysninger om de på disse breddegrader knap så kendte råvarer og specielle køkkenredskaber. Mette Holm, der selv har skrevet en række thaikogebøger, har taget initiativ til bogen og har udvalgt, afprøvet og redigeret opskrifterne. Sidst i bogen fortæller nogle af kokkene om, hvorledes deres veje førte dem til Danmark, om deres yndlingsretter og foretrukne indkøbssteder. Nypris ca. 200
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger