Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2008 på forlaget Thanning & Appel
Oplag: 1.
ISBN: 9788741300559
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 850 gram
Den italienske kogebog her er resultatet af AH og hans families et år lange ophold tæt på den italienske del af familien på Sardinien. Her har han samlet ideer til opskrifterne, men bogen er, som titlen siger, ikke en bog om det sardiske køkken. AH medtager traditionelle yndlingsretter fra flere regioner. Der er tale om en allround kogebog med retter fra hele det italienske måltid. Af kendte hovedretter kan nævnes ossobuco, lasagne, saltimbocca m.fl. Men der er også enkelte opskrifter på retter med kanin, hare og vildsvin - kødtyper, der også vinder mere frem herhjemme. Det gælder også både antipasti og forretter med brødcrostini og fritterede grøntsager samt desserter som is, tiramisu og panna cotta. Alt er tilberedt enkelt og på den rigtige, velsmagende måde - ikke mindst mht. konsistens og krydring. Opskrifterne er lette og enkle at gå til, og der er særlige afsnit om nogle specialiteter som sardisk ost, brød, charcuteri og likører FLOT Hardback -.233 sider - fine illustrationer/ fotos i farver.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger