Senest opdateret 30. juni
fra 2010 på forlaget Gl. Estrup
ISBN: 9788789429282
Kategorier: Arkæologi, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi, Samfund & historie
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 560 gram
: Oldtidens spisekammer 13.000 f.Kr.-1050 e.Kr. ; Et køkken med salt og rodfrugter 1050-1660 ; Arnebænken i den åbne skorsten 1660-1880 ; Komfurkøkkenet og madpakken 1880-1910 ; Danmark i krig og krise 1910-1950 ; Det industrielle køkken 1950-1972 ; En mangfoldighed af råvarer og spisevaner 1972-2010 ; Hvad er dansk madkultur? //// Bogen bringer over 100 opskrifter, som er udvalgt fra gamle danske kogeboger. Læseren kommer med på en kogebogsarkæologisk ekspedition. Fra Christian IV's tid, hvor den første danske kogebog udkom og frem til Frk. Jensen, blev der pa dansk udgivet over 200 kogeboger. De repræsenterer en kulturarv, der kan give en fornemmelse af, hvordan danskernes mad har smagt. Spændende historisk opskriftbog med kulturhistorie og bl.a. den ikoniske opskrift på “ Skidne Æg “. Hardback - 128 sider - Udg. 2010 ( 22 x 21 cm ) Rigtig flot eksemplar.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger