Se information om den valgte bog


Billede af bogen Bag med spelt - Både brød og kager

Senest opdateret 4. maj

Bag med spelt - Både brød og kager

Af Mine Sæland

1. udgave fra 2007 på forlaget L & R

Oplag: 1.

ISBN: 9788761404787

Kategorier: Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 60 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 570 gram

Før du begynder (Værd at vide om bagning med spelt) ; Opskrifter (Brød ; Lyst brød, boller og kiks ; Tærte, pizza og pirogger ; Kager) ; Fremgangsmåder (Brødbagning ved håndkraft ; Børdbagning i maskine ; Formning og bagning) ; Tillæg (Hel spelt brugt som ris ; Grød med spelt ; Saucer) ; Spelt - en sundere kornsort ALT kan bages med spelt: Grovbrøf, rugbrød og valnøddebrød, baguetter, pitabrød, focaccia og bagels, tarter, pizzaer og pirogger, chokoladekage, muffins, vandbakkelser og pebernødder! Det er ikke spor svært og du får sundere bagværk med mere smag. MONE SÆLAND er uddannet husholdningslærer og ernaringsfysiolog, og lektor ved Højskølen i Akershus i Oslo. Brugen af spelt i brøf og kager er en sag, hun brænder for. Hardback - 119 sider. Lidt ydre brugsspor - nederste hjørne af omslag - Flot ellers.

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort