Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2007 på forlaget L & R
Oplag: 1.
ISBN: 9788761404787
Kategorier: Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 570 gram
Før du begynder (Værd at vide om bagning med spelt) ; Opskrifter (Brød ; Lyst brød, boller og kiks ; Tærte, pizza og pirogger ; Kager) ; Fremgangsmåder (Brødbagning ved håndkraft ; Børdbagning i maskine ; Formning og bagning) ; Tillæg (Hel spelt brugt som ris ; Grød med spelt ; Saucer) ; Spelt - en sundere kornsort ALT kan bages med spelt: Grovbrøf, rugbrød og valnøddebrød, baguetter, pitabrød, focaccia og bagels, tarter, pizzaer og pirogger, chokoladekage, muffins, vandbakkelser og pebernødder! Det er ikke spor svært og du får sundere bagværk med mere smag. MONE SÆLAND er uddannet husholdningslærer og ernaringsfysiolog, og lektor ved Højskølen i Akershus i Oslo. Brugen af spelt i brøf og kager er en sag, hun brænder for. Hardback - 119 sider. Lidt ydre brugsspor - nederste hjørne af omslag - Flot ellers.
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
Titel | Stand | Pris |
---|---|---|
BAG MED SPELT - både brød og kager | 6 | 220 kr |
Bag med spelt - både brød og kager | 3 | 155 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger