Se information om den valgte bog


Billede af bogen Kringelbachs fiske-bog

Senest opdateret 1. maj

Kringelbachs fiske-bog

Af Kringelbach

1. udgave fra 1991Nyt Nordisk Forlag

Oplag: 2.

ISBN: 8717023540

Kategorier: Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 80 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 300 gram

Fiskeopskrifter – ikke kun med gængse fiskearter som torsk, ål og rødspætter, men også nogle mindre kendte – men ikke af den grund mindre velsmagende. Forord af Jon Pedersen Forord . ... Fisken og den forkælede mand Om østersæderne og Øresunds-sild Om at købe frisk fisk . ... Redskaberne - og hvordan man gør en fisk i stand ..... Gastro-teknikerens to ideelle pocherings-metoder for fisk . .... Andre tilberedningsmetoder . .......... Court-bouillon 54 Fiskefond (Fumet) 55 Damping 56 Dampning i tang 56 Tilberedning i papilotte 57 Braisering og bagning i ovn 57 Laserre-metoden 58 Pandestegning - paneret eller à la meunière 58 Friturestegning 59 Grillstegning 60 Nedsaltning 61 Gravad fisk 62 Koldkogning - sydamerikansk ceviche 62 Sovse til pocheret og stegt fisk - varme og kolde ... Farveplancher (mellem s. 72 og 73) Opskrifternes inddeling .. Opskrifter ........ Mange slags fisk (opskrifter i hvilke indgår flere slags fisk) . Litteraturhenvisninger Register. Softback - 154 sider. Fint eksemplar.

Læg bogen i kurven

Flere bøger med samme titel

Hurtigt overblik over andre bøger til salg


TitelStandPris
Kringelbachs Fiske-bog115 kr
Kringelbachs FISKE-BOG595 kr
Kringelbachs FISKE-BOG595 kr
Kringelbachs Fiske-bog5145 kr
Kringelbachs fiske-bogPænt eksemplar95 kr
Kringelbachs fiske-bogPænt eksemplar.95 kr

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort