Senest opdateret 7. september
fra 2004 på forlaget Gyldendal
ISBN: 8700767336
Kategorier: Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1518 gram
Hardback ( 28,5 x 21,5 cm ) 415 sider. Lette brugsspor; stadig i fin og god stand. I denne specialudgave af den solide klassiker er der bevaret så meget som muligt af det stof, som har gjort den værdsat gennem generationer. Opskrifter på alle de kendte danske retter såsom bankekød, stegt flæsk med persillesauce, rødgrød, is og karamelrand findes naturligvis i denne udgave, men for at bringe bogen i overensstemmelse med nutidens spisevaner og vareudbud, er en del af opskrifterne blevet ajourført og omarbejdet. Man vil derfor finde flere friske råvarer og mindre dybfrost og dåsemad end i tidligere udgaver. Desuden er koge- og stegetider justeret, fordi både råvarer, tilberedning og smag har forandret sig. Som en udvidelse er tilføjet en hel del nyere opskrifter, som siden Frøken Jensens tid er gået hen og blevet klassikere i det danske køkken. Desuden er er i denne særligt store udgave af kogebogen tilføjet ca. 150 af Frøkenens opskrifter på syltetøj og marmelade. Ideen er ikke ny - allerede i 1903 blev Frøken Jensens Kogebog udgivet i en særlig udgave - med Syltebog.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger