Se information om den valgte bog


Billede af bogen Baronens Kok   Køkkenet på Valdemars Slot

Senest opdateret 1. maj

Baronens Kok Køkkenet på Valdemars Slot

Af Lars Thomassen

1. udgave fra 2004Jyllands-Postens Forlag

Oplag: 1.

ISBN: 9788756771948

Kategorier: Historie:Danmark, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi

pris: 90 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 1029 gram

Baronens kok - Køkkenet på Valdemars Slot er en eventyrlig kogebog med de lækreste retter fra Restaurant Valdemars Slot på Tåsinge, hvor køkkenchef Finn Harris Kromann regerer. Niels lensbaron Iuel-Brockdorff, tiende generation efter søhelten Niels Juel, bebor slottet, og selv om baronessen og baronen begge er fremragende amatørkokke, er det i kælderen hos Finn Harris Kromann, at de gastronomiske højdepunkter skal findes. Finn Harris Kromann præsenterer i kogebogen sine opskrifter fra slottets menuer, som de i årets løb serveres for lensbaronens private gæster og i Restaurant Valdemars Slot. Retterne afspejler det køkken, som køkkenchef Kromanns hu står til - et køkken med rod i såvel dansk som fransk tradition, med tydelige strejf af Tåsinge og Sydfyn, men først og fremmest et køkken, der er enkelt, gennemtænkt og personligt. Menuerne følger årstidernes gang på Tåsinge. Hardback med omslag. Et gastronomisk pragtværk. 176 sider ( 21 x 218 x 270 mm )

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort