Senest opdateret 13. marts
1. udgave fra 2006 på forlaget Kogan Page
Oplag: 1
ISBN: 0749444897
Kategori: Øvrige
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
221 sider, hardback i originalt smudsomslag, en af forfatternes dedikation og signatur på førsste friblad, ellers nærmest som ny.
Senest opdateret 11. april
1.2 udgave fra 1914 på J.H. Schultz Forlagsboghandel A/S
Kategorier: Historie:Danmark, Historie:Kultur, Samfund & historie, Undervisning
pris: 270 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 586 gram
191 sider, Orig. halvlæder indb. Illustr. s/h. Tegninger af Sigurd Olrik. Indhold: Digt af A.Kappel Bøcker: Modersmaalet. 2: Joakim Larsen: Hvorledes Skolelovene af 1814 blev til. 3: Fr. Thomassen: Skolebygninger og Skolemateriel. 4: Hans Rasmussen: Lærernes Uddannelse. 5: H. Rützebeck: Arbejdet
Senest opdateret 1. februar
1. udgave fra 2004 på Jyllands-Postens Forlag
Oplag: 1.
ISBN: 9788756771948
Kategorier: Historie:Danmark, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1029 gram
Baronens kok - Køkkenet på Valdemars Slot er en eventyrlig kogebog med de lækreste retter fra Restaurant Valdemars Slot på Tåsinge, hvor køkkenchef Finn Harris Kromann regerer. Niels lensbaron Iuel-Brockdorff, tiende generation efter søhelten Niels Juel, bebor slottet, og selv om baronessen og baronen begge er fremragende amatørkokke, er det i kælderen hos Finn Harris Kromann, at de gastronomiske højdepunkter skal findes. Finn Harris Kromann præsenterer i kogebogen sine opskrifter fra slottets menuer, som de i årets løb serveres for lensbaronens private gæster og i Restaurant Valdemars Slot. Retterne afspejler det køkken, som køkkenchef Kromanns hu står til - et køkken med rod i såvel dansk som fransk tradition, med tydelige strejf af Tåsinge og Sydfyn, men først og fremmest et køkken, der er enkelt, gennemtænkt og personligt. Menuerne følger årstidernes gang på Tåsinge. Hardback med omslag. Et gastronomisk pragtværk. 176 sider ( 21 x 218 x 270 mm )
Senest opdateret 24. februar
fra 2008 på forlaget Klematis
Oplag: 2
ISBN: 978-87-641-0130-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 104 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1315 gram
Hardback. Næsten som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 1115 gram.
Senest opdateret 26. marts
fra 2017 på forlaget Månen
Kategori: Øvrige
pris: 130 kr – stand: ★★★★
Indbinding: Hæftet
Signeret af forfatteren. Krimi. En lille pige forsvinder sporløst i den sydfynske idyl, men hun er kun den første af flere fra samme familie der pludselig er væk uden at efterlade sig spor. En slægtning til ofrene og en pensioneret drabsefterforsker
Senest opdateret 27. marts
fra 2006
Kategori: Øvrige
pris: 125 kr
Indbinding: Hardback with d/j
Senest opdateret 14. marts
fra 2017 på forlaget Månen
ISBN: 9,7888E+12
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 565
Indbinding: Paperback.
Krimi. En lille pige forsvinder sporløst i den sydfynske idyl, men hun er kun den første af flere fra samme familie der pludselig er væk uden at efterlade sig spor. En slægtning til ofrene og en pensioneret drabsefterforsker beslutter sig for at se, om de kan løse mysteriet, men snart sker der også underlige og uforklarlige begivenheder i deres liv