Senest opdateret 1. september
fra 1991 på forlaget Gyldendal
ISBN: 87-01-75320-7
Kategorier: Erhverv, Historie:Kultur, Landbrug & gartneri, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 505 gram
Du danske mad - en madkultur i skyggen af 100 års eksportsucces – 192 sider - Paperback – Sprog: Dansk. Indhold: Dansk madkultur? ; Madkultur = middelklassens mad ; Komfur - kødhakker - køleanlæg ; Lille ernæringslære ; Primær-produktionen: bønderne ; Primær-produktionen: dyrene ; Primær-produktionen: produkterne ; Forædlingen ; Forædling: slagter og pølsemager ; Danmark - "Det rene Land" ; Forædlingen: smørkanoner og ultra-ost ; Detail-leddet ; Husholdningerne: mellem tung tradition og moderne kaos ; Elleve bud. – Pris ex forsendelse -B1713 – 04 -11240
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger