Se information om den valgte bog


Billede af bogen Mælk, smør og ost - Haandbog i Mejeriteknik - Bind I-III

Senest opdateret 23. juli

Mælk, smør og ost - Haandbog i Mejeriteknik - Bind I-III

Af Harald Jensen & H.M. Jensen (red.)

2. udgave på Alfred Jørgensens Forlag - 1950-1954

Kategorier: Erhverv, Landbrug & gartneri, Mad & gastronomi, Teknik

pris: 260 kr – stand: ★★★★

Vægt: 7000 gram

Mælk, smør og ost - Haandbog i Mejeriteknik - Bind I-III - 602+ 506+499 sider - Halvlæderbind med guldtryk på ryg - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h. Bind II har fået en skade ca. 3 cm i nederste del af ryggen. - Pris ex forsendelse - B1709 –13 - 10668

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort