Søg efter bog


Din søgning gav: 1 resultater
  1. Billede af bogen Mælk, smør og ost - Haandbog i Mejeriteknik - Bind I-III

    Senest opdateret 25. januar

    Mælk, smør og ost - Haandbog i Mejeriteknik - Bind I-III

    Af Harald Jensen & H.M. Jensen (red.)

    2. udgave på Alfred Jørgensens Forlag - 1950-1954

    Kategorier: Erhverv, Landbrug & gartneri, Mad & gastronomi, Teknik

    pris: 260 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 7000 gram

    Mælk, smør og ost - Haandbog i Mejeriteknik - Bind I-III - 602+ 506+499 sider - Halvlæderbind med guldtryk på ryg - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h. Bind II har fået en skade ca. 3 cm i nederste del af ryggen. - Pris ex forsendelse - B1709 –13 - 10668


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort