Se information om den valgte bog


Billede af bogen Kogekunstens teknik og finesser

Senest opdateret 27. juli

Kogekunstens teknik og finesser

Af Raymond Oliver

Skandinavisk Bogforlag - uden år

Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 160 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 2400 gram

Kogekunstens teknik og finesser - 780 sider - Lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk og Fransk -Fotografier: Ch. Affif. Ikke bare en kogebog, men en fransk madkunstners hele viden, som nu pludselig står til DERES rådighed. Med Raymond Oliver ved hånden har De eksperthjælp i køkkenet, hvad enten det gælder billig mad eller dyr mad, jævn hverdagsmad eller raffineret festmad. - Pris ex forsendelse -B1708 -11– 10533

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort