Senest opdateret 20. januar
1. udgave fra 1967 på Skandinavisk Bogforlag. Odense.
Kategori: Kogebøger
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
780 sider. illustreret i farvefotos. Indbundet lærred uden smudsomslag. Flot stand.
Senest opdateret 28. januar
på Skandinavisk Bogforlag - uden år
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 2400 gram
Kogekunstens teknik og finesser - 780 sider - Lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk og Fransk -Fotografier: Ch. Affif. Ikke bare en kogebog, men en fransk madkunstners hele viden, som nu pludselig står til DERES rådighed. Med Raymond Oliver ved hånden har De eksperthjælp i køkkenet, hvad enten det gælder billig mad eller dyr mad, jævn hverdagsmad eller raffineret festmad. - Pris ex forsendelse -B1708 -11– 10533
Senest opdateret 12. marts
fra u.år på Skandinavisk Bogforlag
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 780
Sprog: Dansk Indbinding: Hellærred med smudsomslag Tilstand: Pænt eksemplar Illustreret i sort/hvid og farver. Smudsomslag med brugsspor.
Senest opdateret 12. marts
fra u.år på Skandinavisk Bogforlag
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 780
Sprog: Dansk Indbinding: Helshirting med smudsomslag. Tilstand: Pænt eksemplar Smudsomslag med mindre brugsspor - Originalens tittel La cuisine. Fotos i farver og sort/hvid