Se information om den valgte bog


Billede af bogen Kogekunstens teknik og finesser

Senest opdateret 28. april

Kogekunstens teknik og finesser

Af Raymond Oliver

Skandinavisk Bogforlag - uden år

Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 160 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 2400 gram

Kogekunstens teknik og finesser - 780 sider - Lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk og Fransk -Fotografier: Ch. Affif. Ikke bare en kogebog, men en fransk madkunstners hele viden, som nu pludselig står til DERES rådighed. Med Raymond Oliver ved hånden har De eksperthjælp i køkkenet, hvad enten det gælder billig mad eller dyr mad, jævn hverdagsmad eller raffineret festmad. - Pris ex forsendelse -B1708 -11– 10533

Læg bogen i kurven

Flere bøger med samme titel

Hurtigt overblik over andre bøger til salg


TitelStandPris
Kogekunstens teknik og finesser3165 kr
Kogekunstens teknik og finesser170 kr

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort