Senest opdateret 17. august
fra 2017 på forlaget Prior
ISBN: 978-87-7191-520-4
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 950 gram
indbundet. Æg Den ultimative kogebog om æg af bestsellerforfatteren Christopher Sjuve. Nu kommer endelig historien om ægget. Hvem kom først? Hønen eller ægget? Få opskriften på, hvordan du koger det perfekte æg samt 85 andre uimodståelige opskrifter om samt med æg. Ægget eller hønen stammer oprindeligt fra Indien. Læs her, hvordan det er gået til, at det lille jungledyr, med vældigt dårlige flyveegenskaber, er blevet sådan en populær spise verden over. Hvordan menneskets utrættelige eventyrlyst, nysgerrighed samt handels evner, har flyttet hønen fra jungle til hønsegård. I "Æg - Alt hvad du behøver at (h)vide" fortælles historien om hønen samt ægget med masser af både bløde samt hårde fakta som; hvor mange æg lægger en høne på et år? Hvor mange æg spiser vi om året? Hvor mange høns er der i Danmark? Og vældigt, vældigt mere. Opskrifterne spænder vidt fra klassikere som saltede æggeblommer (som så rives over fx fisk) samt til lækre desserter. Altså alt, hvad der er værd at (h)vide om æg.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger