Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 1949 på forlaget John Day Company, New York
Oplag: 3
pris: 420 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 800 gram
An Asia Press Book, The John Day Company, New York - 3rd impression, 1949. Shirt.bd. 263s. - Meget fin exempl. selv om smudsbd. mangler, ryhjørner lidt slidt og priv. noter på friblad. Ses ikke i skandinaviske antikvariater - slut marts-2021 har eBay 2 til ca 100us$ - https://www.ebay.com/itm/1949-How-to-Cook-and-Eat-in-Chinese-By-Buwei-Yang-Chao-Rare/393185155289?hash=item5b8ba958d9:g:~-IAAOSwhAJgS2rI - https://www.ebay.com/itm/How-to-Cook-and-Eat-in-Chinese-by-Chao-Buwei-Yang/143951747959?hash=item2184315b77:g:uecAAOSwpupgLXR6 Den hampre pris forventer jeg ikke at kunne opnå, men sælge for 100DKK kan man jo ikk eog er endt endt på rimelige 400DKK Om forfatteren: https://en.wikipedia.org/wiki/Buwei_Yang_Chao
Senest opdateret 25. februar
1. udgave fra 1945 på forlaget John Day, N.Y.
Oplag: 3
Kategori: Kogebøger
pris: 520 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 800 gram
262 pp. Forlags shirtingbind, u. smudsomsl. Lille skramme på omsl. bagside, og ryg øv. hj lidt slidt- priv note på friblad - ellers meget finelse fine. Ses ikke i skandinaviske antikvariater - abebooks (største internat platform for antikvariske børger) havde 2023 nogle 1. & 2. impres. til et par til 1000k - så hamper en pris forventer jeg ikke at kunne opnå, men sælge for 100DKK kan man jo ikke der for er jeg endt på 500DKK - og man må se bort fra et dedikeret 1st ed eksempl til +15ooo$ Om forfatteren: https://en.wikipedia.org/wiki/Buwei_Yang_Chao