Se information om den valgte bog


Intet billede af bogen

Senest opdateret 2. februar

How to cook and eat in Chinese [kinesisk kogebog]

Af Buwei Yang Chao

1. udgave fra 1949 på forlaget John Day Company, New York

Oplag: 3

pris: 420 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 800 gram

An Asia Press Book, The John Day Company, New York - 3rd impression, 1949. Shirt.bd. 263s. - Meget fin exempl. selv om smudsbd. mangler, ryhjørner lidt slidt og priv. noter på friblad. Ses ikke i skandinaviske antikvariater - slut marts-2021 har eBay 2 til ca 100us$ - https://www.ebay.com/itm/1949-How-to-Cook-and-Eat-in-Chinese-By-Buwei-Yang-Chao-Rare/393185155289?hash=item5b8ba958d9:g:~-IAAOSwhAJgS2rI - https://www.ebay.com/itm/How-to-Cook-and-Eat-in-Chinese-by-Chao-Buwei-Yang/143951747959?hash=item2184315b77:g:uecAAOSwpupgLXR6 Den hampre pris forventer jeg ikke at kunne opnå, men sælge for 100DKK kan man jo ikk eog er endt endt på rimelige 400DKK Om forfatteren: https://en.wikipedia.org/wiki/Buwei_Yang_Chao

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort