Se information om den valgte bog


Intet billede af bogen

Senest opdateret 25. februar

How to cook and eat in Chinese (orig.)

Af Buwei Yang Chao

1. udgave fra 1945 på forlaget John Day, N.Y.

Oplag: 3

Kategori: Kogebøger

pris: 520 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 800 gram

262 pp. Forlags shirtingbind, u. smudsomsl. Lille skramme på omsl. bagside, og ryg øv. hj lidt slidt- priv note på friblad - ellers meget finelse fine. Ses ikke i skandinaviske antikvariater - abebooks (største internat platform for antikvariske børger) havde 2023 nogle 1. & 2. impres. til et par til 1000k - så hamper en pris forventer jeg ikke at kunne opnå, men sælge for 100DKK kan man jo ikke der for er jeg endt på 500DKK - og man må se bort fra et dedikeret 1st ed eksempl til +15ooo$ Om forfatteren: https://en.wikipedia.org/wiki/Buwei_Yang_Chao

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort