Senest opdateret 31. juli
fra 2015 på forlaget Gyldendal
Oplag: 1
Kategorier: Anden verdenskrig, Danmarks besættelse, Historie:Danmark
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 630 gram
292 sider. Illustreret s/h. Hæftet udgave. Fejlfri / ny! - Danskerpak og Tyskerpak. De danske og de tyske i Sønderjylland – og hvordan vi hver for sig oplevede krigen.
Senest opdateret 27. juli
fra 1999 på forlaget Spektrum
ISBN: 9788777632129
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 468 gram
Hæftet, 166 sider, Arkivkode: UH-3737 Introduktion til den franske forfatter Louis-Ferdinand Céline (1894-1961). Om hans liv og værk, kærlighedsopfattelse, poetik, forholdet til danskerne og de antisemitiske skrifter
Senest opdateret 30. juni
fra 2019 på forlaget Gyldendal
ISBN: 87-0228-484-7
Kategori: Første verdenskrig
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
224 sider, Illustreret, heftet
Senest opdateret 17. august
2. udgave fra 2003 på forlaget Gyldendal
Kategorier: Antropologi, Fransk, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Genial bog, der sammenligner det varme Middelhavskøkken i Frankrig med det køligere i Skandinavien. Med gaflen i den ene hånd og vægtige litterære værker i den anden, har forfatteren søgt at forklare forskelle i madkultur og hele synet på måltidet i syd og nord.
Senest opdateret 12. september
1. udgave fra 2019
Kategori: Første verdenskrig
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Bogen er ny og ubrugt.
Senest opdateret 12. august
fra 1999 på forlaget Spektrum
ISBN: 87-7763-212-5
Kategorier: Biografier, Litteraturhistorie
pris: 180 kr – stand: ★★★★★
Hæftet. 166 sider. Sprog: Dansk. Introduktion til den franske forfatter Louis-Ferdinand Céline (1894-1961). Om hans liv og værk, kærlighedsopfattelse, poetik, forholdet til danskerne og de antisemitiske skrifter. (2311-0226).
Senest opdateret 16. juli
1. udgave fra 2017 på forlaget Gyldendal
Oplag: 1
ISBN: 9798702233841
Kategori: Psykologi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 282 gram
Velholdt og tæt. 180 sider. Har få streger med blyant hist og her. Kan nemt hviskes ud.
Senest opdateret 17. august
1. udgave fra 2003 på forlaget Gyldendal
Kategorier: Kunst & kultur, Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★
Bogen om det franske og det danske køkken - om forskelle og ligheder mellem de to landes madkultur. En spændende bog med mange overraskende pointer.
Senest opdateret 9. august
1. udgave fra 1992 på forlaget Gyldendal
ISBN: 9788700120389
Kategorier: Fransk, Kunst & kultur, Rejsebøger/guides, Øvrige
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
254 sider, heftet i originalt omslag, tidligere ejers navn diskret øverst smudstitelblad ellers ret fin.
Senest opdateret 3. juni
fra 1970 på G.E.C.Gads forlag
Kategori: Filosofi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
84 s. hft.