Senest opdateret 15. august
1. udgave fra 1997 på Politikens Forlag
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 45 kr – stand: ★★★★★
127 sider - Illustrationer: HANS FÆRCH-JENSEN - Indbundet - I fin stand!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. august
1. udgave fra 1982 på forlaget Branner & Korch
Oplag: active
ISBN: 87-411-5074-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
131 sider - illustreret - fremstår nærmest som NY.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. august
1. udgave fra 1976 på Christian Ejlers Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-7241-422-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
136 sider - illustreret - fremstår nærmest som NY.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. august
1. udgave fra 1943 på Jespersen og Pios Forlag
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
48 sider - bogen er i flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. august
1. udgave fra 1931 på Jespersen og Pios Forlag
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Markedsføring
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
31 sider - i meget flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. august
1. udgave fra 1944 på Jespersens og Pios Forlag
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
46 sider - i flot stand - (omslag dog med brugsspor).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. august
1. udgave fra 1982 på Eget Forlag - PP Rødovre
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
76 sider - STORT format - ill. af Arkitekt Erik Hansen - I flot stand!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. august
1. udgave fra 1949 på Teknisk Forlag - Dansk Ingeniørforenings Forlag
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★
192 sider - fremstår nærmest som NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. august
1. udgave fra 1935 på forlaget H. Hagerup - København
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★
104 sider - Flot - (enkelte brugsspor på omslag).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. august
1. udgave fra 1945 på forlaget Husassistenternes Fagskole - København
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
41 sider - i meget slot stand!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. august
1. udgave fra 1929 på forlaget Berlingske Tidende
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 270 kr – stand: ★★★★★
95 sider - ill. - fremstår nærmest som NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. august
1. udgave fra 1972 på SKANDINAVISK BOGFORLAG
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 145 kr – stand: ★★★★★
MED BIDRAG AF CHEFKOKKE FRA LANDETS STORE HOTELLER OG MED PROFESSOR RICH. EGERS NÆRINGSMIDDELTABELLER. - BOGEN ER INDBUNDET.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. august
1. udgave fra 1986 på Roskilde Museums Forlag
Oplag: active
Kategorier: Historie:Kultur, Kogebøger
pris: 220 kr – stand: ★★★★★
60 sider - ill. - i meget flot stand!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. august
1. udgave fra 1981 på forlaget Borgen
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
144 sider - ill. - nærmest som NY.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. august
1. udgave fra 2000 på forlaget L&R Fakta / Bogklubben
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Rejsebøger/guides
pris: 320 kr – stand: ★★★★★
256 sider - ill. i farve - indb. - meget STORT format - nærmest som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. august
1. udgave fra 2007 på forlaget Politiken
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 320 kr – stand: ★★★★★
538 sider - ill. i farve - indb. - i org. plastikkasette - (1,7 kg.) - nærmest som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. august
1. udgave fra 1987 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 320 kr – stand: ★★★★★
134 sider - i meget fin stand!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. august
1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1800 gram
512 sider - illustreret i farver - indbundet m. sort & hvid shirting - i fin stand!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. august
på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 2200 gram
2000 256Sider. Hellærred med omslag. Dette med rift/brugsspor. Stort format. . Originaltitel: Savoring Italy - redaktion Chuck Williams - ill. i farver. Kogebøger Italien
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. august
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1400 gram
TV2s forlag. 2007. 274 sider. Stor format. Originalt trådheftet kartonindbinding, med smudsomslag. 181221 kogebøger
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. august
1. udgave fra 1970 på forlaget Gyldendas Oktavbøger
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
150 sider - hft. - i fin stand!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. august
1. udgave fra 1990 på Forlaget Malurt
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
12 sider - illustreret af forfatteren - kvadratisk format - i nydelig stand!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. august
1. udgave fra 2006 på forlaget Paludan
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind
pris: 220 kr – stand: ★★★★★
192 sider - ill. i farve -spiralindb. - STORT format - nærmest som NY.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 8. august
1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711430729
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 217 sider. Sprog: Dansk. Kogebog for familier der vil være sunde, med informationer om vitaminer, mineraler, sukker, fedt mv. Opskrifter, på alle typer af måltider, der henvender sig til aldersgruppen 2-18 år. Illustreret i farver. (1807-0467).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 8. august
1. udgave fra 1974 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 320 kr – stand: ★★★★★
1. udgaven - 263 sider - indbundet - med smudsomslag!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 8. august
1. udgave fra 2009 på forlaget Gyldendal - FDB
Oplag: active
ISBN: 978-87-02-07778-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 45 kr – stand: ★★★★★
Hæftet. Få tilsendt bogliste. Har mange bøger. Kan afhentes i Randers eller sendes på købers regning. Alle bøger kan beses efter aftale.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 8. august
1. udgave fra 2008 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 978-87-567-8540-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 50 kr – stand: ★★★★★
Hæftet. Få tilsendt bogliste. Har mange bøger. Kan afhentes i Randers eller sendes på købers regning. Alle bøger kan beses efter aftale.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 8. august
fra 1975 på forlaget Lademann
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 45 kr – stand: ★★★★★
Få tilsendt bogliste. Har mange bøger. Kan afhentes i Randers eller sendes på købers regning. Alle bøger kan beses efter aftale.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. august
7. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 87-11-25455-1
Kategori: Kogebøger
pris: 50 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1405 gram
Hardback. Næsten som ny, navn klippet fra friblad. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 1205 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. august
1. udgave fra 2009 på forlaget Winther Grafik
Oplag: active
ISBN: 87-9932-080-0
Kategorier: Botanik, Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi, Vinbøger
pris: 180 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 617 gram
En aquavitisk historie fra Sydfyn. Ambitionen er at placere dansk frugtbrændevin i et historisk perspektiv. Grundig historisk gennemgang og forklaring på brændevinsproces. 13 kendte restauranter i Danmark percenters med forskellige opskrifter, hvor de benytter sig af brændevinen. Bogen er kun trykt i 500 eksemplarer. Fremstår som ny. Hardback. 120 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.