Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 2997 bøger.



  • 721Billede af bogen Politikens grønne kogebog

    Senest opdateret 17. juli

    Politikens grønne kogebog

    Af Arne Hjernøe

    1. udgave fra 2004Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-6601-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1005 gram

    Politikens grønne kogebog - 217 sider – Hardback - Storformat -Sprog: Dansk – Fotos: Lykke Rump. Indeholder inspiration til at bruge grønsager på helt nye måder, men giver også opskrifter på en lang række gode, kendte grønsagsretter. Samtidig fortæller bogen generelt, hvordan man tilbereder grønsager, hvad enten man ønsker at sautere, ovnbage, dampe eller koge. - Pris ex forsendelse - B1719 -16– 10505

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 722Billede af bogen Simple retter i verdensklasse

    Senest opdateret 17. juli

    Simple retter i verdensklasse

    Af Mik Schack

    1. udgave fra 2008 på forlaget Thaning & Appel

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-413-0007-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 185 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1005 gram

    Simple retter i verdensklasse - 224 sider – Hardback - Storformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Rummer hundredvis af opskrifter, tips og gode ideer til nem og lækker mad fra hele verden, så både nøjsomme krejlere og samtalekøkkenindehavere selv med få midler og ringe køkkenerfaring kan servere simple herligheder i verdensklasse, ud fra de indkøbsmuligheder vi har i dag. - Pris ex forsendelse - B1719 -19– 11011

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 723Billede af bogen Mors mad året rundt

    Senest opdateret 17. juli

    Mors mad året rundt

    Af Camilla Plum

    2. udgave fra 2002Politikens Forlag -2. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-6724-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1480 gram

    Mors mad året rundt – 472 sider – Papbind med flapper – Sprog: Dansk – Foto: Anne – Li Engström, Jens Bull, Camilla Plum, Polfoto, m.fl.. Er en personlig kogebog med holdninger, skrevet af den hurtigsnakkende kogekone Camilla Plum. Mange kender sikkert allerede hendes kradse pen og skelsættende opskrifter fra Politikens spalter. Mere end 500 opskrifter til at lave mad året rundt med årstidens råvarer - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 724Billede af bogen Noter af en køkkenskriver

    Senest opdateret 17. juli

    Noter af en køkkenskriver

    Af Ebbe Mørk

    fra 1990 på forlaget Sesam

    Oplag: active

    ISBN: 8772585234

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 338 gram

    fra bogens bagside : Når man ikke er professionel kok, men alligevel blander sig i kogekunsten, er man en køkkenskriver ifølge god, gammel sprogbrug. I mange år har jeg haft glæde af at skrive om oplevelser og erfaringer i køkkenet og ved skrivebordet, og mange har jeg skrevet ned som opskrifter. Det er et udpluk af dem, der er samlet til denne lille bog om køkkenskriveri. Fin bog med smukke illustrationer.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 725Billede af bogen pier, postejer og pizzaer

    Senest opdateret 17. juli

    pier, postejer og pizzaer

    Af Kirsten Høeg - Larsen

    fra 1983 på forlaget Gyldendals bogklub

    Oplag: active

    ISBN: 8701106317

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 290 gram

    Fra bogens forord : opskrifterne i bogen er selvsagt en blanding af de bedste klassikere og forslag til nye retter, idet jeg finder det vigtigt, at de skal passe til nutidige krav og levevaner. Der er også lagt vægt på, at råvarerne er afstemt , så de klæder hinanden og at krydringen understreger råvarernes egen smag. Fin bog med smukke illustrationer

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 726Billede af bogen Egeskov kogebog - Opskrifter fra fem generationer

    Senest opdateret 16. juli

    Egeskov kogebog - Opskrifter fra fem generationer

    Af Louisa Ahlefeldt - Laurvig-Bille

    fra 1989Egeskov /Eget Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-87108-25-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 205 gram

    Egeskov kogebog - Opskrifter fra fem generationer - 45 sider - Paperback - Hæftet - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse -B1720 -05– 10419

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 727Billede af bogen Noter af en køkkenskriver

    Senest opdateret 16. juli

    Noter af en køkkenskriver

    Af Ebbe Mørk - illustreret af Juliette Clarke

    fra 1990 på forlaget Sesam

    Oplag: active

    ISBN: 87-7258-523-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Noter af en køkkenskriver – 90 sider –Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1720 -14– 10252

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 728Billede af bogen CRANKS desserter

    Senest opdateret 16. juli

    CRANKS desserter

    Af Daphne Swann (samlet af)

    fra 1988Forlaget Komma

    Oplag: active

    ISBN: 87-7512-331-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    CRANKS desserter - 80 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat af Gitte Simonsen Shine - Rigt illustreret i s/h og farver. - Pris ex forsendelse -B1720 -03– 10149

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 729Billede af bogen Figurformning og vægtkontrol for kvinder Bailinemetoden

    Senest opdateret 15. juli

    Figurformning og vægtkontrol for kvinder Bailinemetoden

    Af Kurt og Eva Bai

    fra 2004 på forlaget Bailine

    Oplag: active

    ISBN: 82-92013-28-8

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Selvhjælp, Selvudvikling, Sundhed

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Figurformning og vægtkontrol for kvinder Bailinemetoden - 259 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat af Lisbeth Heidum. Det skandinavisk system for skønhed, sundhed og personlig udvikling. Alle kvinder ved, de kan gå til frisør og gå facon på håret. Det nye er, at gå til Bailine for at få facon på figuren. Er billedet, du møder i spejlet, ikke helt så flatterende, som du kunne ønske?... - Pris ex forsendelse -B1731 - 06 -10352.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 730Billede af bogen Steg & brase

    Senest opdateret 15. juli

    Steg & brase

    Af Tina Jørstian

    1. udgave fra 2003 på forlaget Aschehoug -1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-16780-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 615 gram

    Steg & brase – 127 sider – Papbind med flapper - Sprog: Dansk - Opskrifter af Tina Jørstian og Trine Hahnemann - Fotos af Lars Ranek og Mikkel Adsbøl. Stege – og braseretter er vidunderlig mad med stor, stor smag, som i særlig grad egne sig til afslappede middage med familie og venner. Bogens opskrifter er bygget op om det gode danske kød fra svin, kalv, okse og lam med særlig fokus på ”glemte” kødstyker som tykkam, bov, bryst og skank B2035 -19– 10397 - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 731Billede af bogen Hedvig Catrines Kaagebog 1763: Kaage-verck. Bage-verck . Sylte - verck til fruentimmernes nytte

    Senest opdateret 15. juli

    Hedvig Catrines Kaagebog 1763: Kaage-verck. Bage-verck . Sylte - verck til fruentimmernes nytte

    Af Else Marie Boyhus

    Flints Forlag - uden år

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Hedvig Catrines Kaagebog 1763: Kaage-verck. Bage-verck . Sylte - verck til fruentimmernes nytte – 102 sider –Kartonbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h af Jette Rantorp. - Pris ex forsendelse -B1720 -08– 10600

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 732Billede af bogen BAZAR - En kogebog

    Senest opdateret 15. juli

    BAZAR - En kogebog

    Af Kille Enna

    1. udgave fra 2002 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    255 sider - ill. i farve - indb. m.smudsomsl. - som NY.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 733Billede af bogen Pastabogen  ”al dente”

    Senest opdateret 15. juli

    Pastabogen ”al dente”

    Af Jette Bogø, Helge Stig og Svend Ahnstrøm

    1. udgave fra 1996Netto og Forlaget D3 - 2. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-90059-30-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 355 gram

    Pastabogen ”al dente” - 84 sider – Hardback – Sprog: Dansk . Handler først og fremmest om pasta. Pasta i pastaretter i 10 italiensk inspirerede menuer med forslag til antipasti (appetitvækkere), pastaretter og italienske desserter med is, frugter og kage. - Pris ex forsendelse -1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 734Billede af bogen Lækker gigtdiæt - at leve uden symptomer og purinfattigt - opskrifter til alle ugens dage - enkle, virkningsfulde og velsmagende

    Senest opdateret 15. juli

    Lækker gigtdiæt - at leve uden symptomer og purinfattigt - opskrifter til alle ugens dage - enkle, virkningsfulde og velsmagende

    Af Armin Rossmeier

    1. udgave fra 2000 på forlaget Atelier - 2. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-7857-277-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Lækker gigtdiæt - at leve uden symptomer og purinfattigt - opskrifter til alle ugens dage - enkle, virkningsfulde og velsmagende – 140 sider - Hardback- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. I denne kogebog er der mange dejlige opskrifter til en purinfattig ernæring. - Pris ex forsendelse -B1715 - 12 - 10330

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 735Billede af bogen Kogebog for mikrobølgeovn - 160 opskrifter for alle ovntyper

    Senest opdateret 14. juli

    Kogebog for mikrobølgeovn - 160 opskrifter for alle ovntyper

    Af Gunnel Friblad, Anita Bertilsson og Birgitta Rasmusson

    fra 1988Forlaget Komma

    Oplag: active

    ISBN: 87-7512-322-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Kogebog for mikrobølgeovn - 160 opskrifter for alle ovntyper - 171 sider - Hardback - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i farver. Kan anvendes for de fleste mikrobølgeovnstyper. Bogen giver en grundig vejledning i, hvordan man laver mad i en mikrobølgeovn, og den indeholder mere end 160 opskrifter. - Pris ex forsendelse -B1702 -11- 10446.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 736Billede af bogen Lise-Lotte Norups Salatbog: Salater og dressinger til alle årstider

    Senest opdateret 14. juli

    Lise-Lotte Norups Salatbog: Salater og dressinger til alle årstider

    Af Lise - Lotte Norup

    2. udgave fra 1997 på forlaget Bogklubben Egmont -2. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-608-0446-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Lise-Lotte Norups Salatbog: Salater og dressinger til alle årstider - 68 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Fotos: Britt Lindemann. –Pris ex forsendelse - B1711 -12 -10302

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 737Billede af bogen Kryddersnaps: Velsmag på flaske

    Senest opdateret 14. juli

    Kryddersnaps: Velsmag på flaske

    Af Peter Friis Møller

    1. udgave fra 2014 på forlaget Koustrup & Co. – 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-93-15905-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 220 gram

    Kryddersnaps: Velsmag på flaske – 92 sider – Hardback – Sprog: Dansk – illustreret i farver af Susanne Weitemeier. Kryddersnaps er essensen af anvendt botanik; natur – og kulturhistorie tilsat sol og fine naturoplevelser. Tilmed er det let og ret enkelt at opnå gode resulter. Der skal hverken koges, steges eller brases. Man tager blot nogle velegnede plantedele og lader dem trække i alkohol i passende tid, inden man på ny adskiller plante og væske. –Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 738Billede af bogen Smag på Italien

    Senest opdateret 13. juli

    Smag på Italien

    Af Marie – Ange Lapierre (red.) – På dansk ved Bente Nissen Lundsgaard

    1. udgave fra 2002 på forlaget Gyldendal -5. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-34738-8

    Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1345 gram

    Smag på Italien – 253 sider – Hardback - Sprog: Dansk . Har mere end 100 populære klassiske og nyere retter inspireret af det italienske køkken. Alle opskrifter er illustreret med farvefotos. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 739Billede af bogen Søren Gerickes Yndlingsretter

    Senest opdateret 13. juli

    Søren Gerickes Yndlingsretter

    Af Søren Gericke

    fra 1988 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Bogklub

    Oplag: active

    ISBN: 87-7365-902-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 546 gram

    Søren Gerickes Yndlingsretter – 94 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Torsten Graae. I denne bog giver Søren Gericke opskrifter på mad, han selv spiser, når han vil have noget godt. Opskrifter, som er lette at følge, men samtidig er tænkt som en inspiration til selvstændige improvisationer. Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 740Billede af bogen Politikens nye kogebog – Metoder, ingredienser, opskrifter, inspiration

    Senest opdateret 13. juli

    Politikens nye kogebog – Metoder, ingredienser, opskrifter, inspiration

    Af Josceline Dimbleby

    2. udgave fra 1994 på forlaget Bogklubben12Bøger -2. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-604-0022-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1335 gram

    Politikens nye kogebog – Metoder, ingredienser, opskrifter, inspiration – 319 sider – Hardback - Sprog: Dansk -Dansk bearbejdning: Lilian Kaufmann. Er en omfattende og moderne grundkogebog med trin for trin –gennemgang af alle kogekunstens metoder. Fyldt med nye og klassiske opskrifter fra hele verden samt inspiration og gode råde både for begynderen og den erfarne kok. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 741Billede af bogen Suveræne salater og brillante buffeter

    Senest opdateret 13. juli

    Suveræne salater og brillante buffeter

    Af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz

    2. udgave fra 1997 på forlaget Bogklubben12Bøger - 5. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-604-0280-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 570 gram

    Suveræne salater og brillante buffeter – 144 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Fotos af Kurt Rodahl. Et velkrydret mix af etniske køkkener og årstidens danske råvarer. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 742Billede af bogen Friske torvetips med Svend, Heino og Steen

    Senest opdateret 13. juli

    Friske torvetips med Svend, Heino og Steen

    Af Svend, Heino & Steen

    fra 1990 på forlaget Danmarks Radio

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 370 gram

    Friske torvetips med Svend, Heino og Steen – 104 sider– Spiralryg. - Sprog: Dansk – Kendt fra radioserien >>Mad i weekenden>> Her er bogen, der tager udgangspunkt i de friske råvarer, vi ser på torvet. Til gengæld ser den stort på sølvtøj, borddækning og lysestager. bogen er skrevet af Svend, Heino og Steen, der følger alle råvarerne til dørs med faglig viden, råd og tips samt lækre opskrifter. Men vi får naturligvis også deres personlige oplevelser og sjove historier, der blandt andet fortæller at Svends langtidsstegte and blev opfundet ved en tilfældighed, at Heino blev født i baglokalet til forældrenes fiskeforretning - og at Steen oprindelig skulle have været læge. - Pris ex forsendelse -1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 743Billede af bogen Smagen af Danmark

    Senest opdateret 13. juli

    Smagen af Danmark

    Af Claus Meyer

    fra 2012 på forlaget Lindhardt & Ringhof - Specialudgave

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-39117-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1100 gram

    Smagen af Danmark – 215 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Bogen indeholder mere end 75 spændende opskrifter. Gennem opskrifterne fortæller Claus Meyer den danske mad-og kulturhistorie, og han beskriver det moderne danske køkkens helt særlige potentiale og kvaliteter. Bogen er overdådigt illustreret med smukke, stemningsfulde billeder af naturen, råvarerne og maden. - Pris ex forsendelse- B1715 - 19 - 10931

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 744Billede af bogen BISTRO - traditionel fransk mad - 299 originale opskrifter fra det gode franske hverdagskøkken

    Senest opdateret 13. juli

    BISTRO - traditionel fransk mad - 299 originale opskrifter fra det gode franske hverdagskøkken

    Af Stéphane Reynaud

    1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-43359-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 420 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 2000 gram

    484 sider - Illustreret med både fotografier & tegninger - Indbundet - STORT format - Bogen fremstår som NY/ubrugt!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 745Billede af bogen Der kommer en kannibal til middag

    Senest opdateret 12. juli

    Der kommer en kannibal til middag

    Af Virtus Schade – Med -kok og illustrationer af Karin -Lissa Schade

    fra 1990Forlaget Sesam

    Oplag: active

    ISBN: 87-7258-575-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Der kommer en kannibal til middag – 70 sider – Hardback - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse - B1719 -04 – 11396

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 746Billede af bogen Ove Verner Hanses FISKEKOGEBOG - (den komplette udgave)

    Senest opdateret 12. juli

    Ove Verner Hanses FISKEKOGEBOG - (den komplette udgave)

    Af Ove Verner Hansen - illustreret af forfatteren

    1. udgave fra 1999 på forlaget CICERO

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    160 sider - illustreret i farver - indbundet - som NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 747Billede af bogen Ove Verner Hanses FISKEKOGEBOG - (den komplette udgave)

    Senest opdateret 12. juli

    Ove Verner Hanses FISKEKOGEBOG - (den komplette udgave)

    Af Ove Verner Hansen - illustreret af forfatteren

    1. udgave fra 1999 på forlaget CICERO

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    160 sider - illustreret i farver - indbundet - som NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 748Billede af bogen Ove Verner Hanses FISKEKOGEBOG - (den komplette udgave)

    Senest opdateret 12. juli

    Ove Verner Hanses FISKEKOGEBOG - (den komplette udgave)

    Af Ove Verner Hansen - illustreret af forfatteren

    1. udgave fra 1999 på forlaget CICERO

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    160 sider - illustreret i farver - indbundet - som NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 749Billede af bogen Ælle, bælle frikadelle - mad for børn og voksne

    Senest opdateret 12. juli

    Ælle, bælle frikadelle - mad for børn og voksne

    Af Camilla Plum

    3. udgave fra 2005 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788702022087

    Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1810 gram

    Foto: Anne-Li Engström - ill. i farver - Indhold: Barnemad ; Morgenmad ; Bagnig og brød ; Suppe ; Kartofler ; Grøntsager ; Det der mætter ; Kød ; Fjerkræ ; Fisk ; Indpakket Mad ; Madpakken ; Splat ; Fødselsdag og fest ; Søde sager ; Sukker ; Bær og syltning ; Drikke ; Mere om mad. Antal sider: 527 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 750Billede af bogen Moderne mad

    Senest opdateret 12. juli

    Moderne mad

    Af Donna Hay

    fra 1999 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-8290-1686-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1350 gram

    Moderne mad – 192 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk. Er elegant og nyskabende. Det behøver ikke være vanskeligt at lave lækker mad af friske ingredienser, hvori forskellig slags smag indgår. Denne bog giver inspiration til dygtige kokke og lette opskrifter for dem, der er mindre sikre i madlavningskunsten. Med sine fristende billeder kan bogen både bruges til dagligdagens måltid og til en søndagsmiddag med vennerne. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort