Senest opdateret 17. juli
1. udgave fra 2004 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-567-6601-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Politikens grønne kogebog - 217 sider – Hardback - Storformat -Sprog: Dansk – Fotos: Lykke Rump. Indeholder inspiration til at bruge grønsager på helt nye måder, men giver også opskrifter på en lang række gode, kendte grønsagsretter. Samtidig fortæller bogen generelt, hvordan man tilbereder grønsager, hvad enten man ønsker at sautere, ovnbage, dampe eller koge. - Pris ex forsendelse - B1719 -16– 10505
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juli
1. udgave fra 2008 på forlaget Thaning & Appel
Oplag: active
ISBN: 978-87-413-0007-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 185 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Simple retter i verdensklasse - 224 sider – Hardback - Storformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Rummer hundredvis af opskrifter, tips og gode ideer til nem og lækker mad fra hele verden, så både nøjsomme krejlere og samtalekøkkenindehavere selv med få midler og ringe køkkenerfaring kan servere simple herligheder i verdensklasse, ud fra de indkøbsmuligheder vi har i dag. - Pris ex forsendelse - B1719 -19– 11011
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juli
2. udgave fra 2002 på Politikens Forlag -2. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-567-6724-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1480 gram
Mors mad året rundt – 472 sider – Papbind med flapper – Sprog: Dansk – Foto: Anne – Li Engström, Jens Bull, Camilla Plum, Polfoto, m.fl.. Er en personlig kogebog med holdninger, skrevet af den hurtigsnakkende kogekone Camilla Plum. Mange kender sikkert allerede hendes kradse pen og skelsættende opskrifter fra Politikens spalter. Mere end 500 opskrifter til at lave mad året rundt med årstidens råvarer - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juli
fra 1990 på forlaget Sesam
Oplag: active
ISBN: 8772585234
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 338 gram
fra bogens bagside : Når man ikke er professionel kok, men alligevel blander sig i kogekunsten, er man en køkkenskriver ifølge god, gammel sprogbrug. I mange år har jeg haft glæde af at skrive om oplevelser og erfaringer i køkkenet og ved skrivebordet, og mange har jeg skrevet ned som opskrifter. Det er et udpluk af dem, der er samlet til denne lille bog om køkkenskriveri. Fin bog med smukke illustrationer.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juli
fra 1983 på forlaget Gyldendals bogklub
Oplag: active
ISBN: 8701106317
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 290 gram
Fra bogens forord : opskrifterne i bogen er selvsagt en blanding af de bedste klassikere og forslag til nye retter, idet jeg finder det vigtigt, at de skal passe til nutidige krav og levevaner. Der er også lagt vægt på, at råvarerne er afstemt , så de klæder hinanden og at krydringen understreger råvarernes egen smag. Fin bog med smukke illustrationer
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. juli
fra 1989 på Egeskov /Eget Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-87108-25-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 205 gram
Egeskov kogebog - Opskrifter fra fem generationer - 45 sider - Paperback - Hæftet - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse -B1720 -05– 10419
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. juli
fra 1990 på forlaget Sesam
Oplag: active
ISBN: 87-7258-523-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Noter af en køkkenskriver – 90 sider –Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1720 -14– 10252
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. juli
fra 1988 på Forlaget Komma
Oplag: active
ISBN: 87-7512-331-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
CRANKS desserter - 80 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat af Gitte Simonsen Shine - Rigt illustreret i s/h og farver. - Pris ex forsendelse -B1720 -03– 10149
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. juli
fra 2004 på forlaget Bailine
Oplag: active
ISBN: 82-92013-28-8
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Selvhjælp, Selvudvikling, Sundhed
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Figurformning og vægtkontrol for kvinder Bailinemetoden - 259 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat af Lisbeth Heidum. Det skandinavisk system for skønhed, sundhed og personlig udvikling. Alle kvinder ved, de kan gå til frisør og gå facon på håret. Det nye er, at gå til Bailine for at få facon på figuren. Er billedet, du møder i spejlet, ikke helt så flatterende, som du kunne ønske?... - Pris ex forsendelse -B1731 - 06 -10352.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. juli
1. udgave fra 2003 på forlaget Aschehoug -1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-11-16780-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 615 gram
Steg & brase – 127 sider – Papbind med flapper - Sprog: Dansk - Opskrifter af Tina Jørstian og Trine Hahnemann - Fotos af Lars Ranek og Mikkel Adsbøl. Stege – og braseretter er vidunderlig mad med stor, stor smag, som i særlig grad egne sig til afslappede middage med familie og venner. Bogens opskrifter er bygget op om det gode danske kød fra svin, kalv, okse og lam med særlig fokus på ”glemte” kødstyker som tykkam, bov, bryst og skank B2035 -19– 10397 - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. juli
på Flints Forlag - uden år
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Hedvig Catrines Kaagebog 1763: Kaage-verck. Bage-verck . Sylte - verck til fruentimmernes nytte – 102 sider –Kartonbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h af Jette Rantorp. - Pris ex forsendelse -B1720 -08– 10600
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. juli
1. udgave fra 2002 på forlaget Politiken
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
255 sider - ill. i farve - indb. m.smudsomsl. - som NY.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. juli
1. udgave fra 1996 på Netto og Forlaget D3 - 2. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-90059-30-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 355 gram
Pastabogen ”al dente” - 84 sider – Hardback – Sprog: Dansk . Handler først og fremmest om pasta. Pasta i pastaretter i 10 italiensk inspirerede menuer med forslag til antipasti (appetitvækkere), pastaretter og italienske desserter med is, frugter og kage. - Pris ex forsendelse -1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. juli
1. udgave fra 2000 på forlaget Atelier - 2. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-7857-277-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Lækker gigtdiæt - at leve uden symptomer og purinfattigt - opskrifter til alle ugens dage - enkle, virkningsfulde og velsmagende – 140 sider - Hardback- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. I denne kogebog er der mange dejlige opskrifter til en purinfattig ernæring. - Pris ex forsendelse -B1715 - 12 - 10330
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 14. juli
fra 1988 på Forlaget Komma
Oplag: active
ISBN: 87-7512-322-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Kogebog for mikrobølgeovn - 160 opskrifter for alle ovntyper - 171 sider - Hardback - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i farver. Kan anvendes for de fleste mikrobølgeovnstyper. Bogen giver en grundig vejledning i, hvordan man laver mad i en mikrobølgeovn, og den indeholder mere end 160 opskrifter. - Pris ex forsendelse -B1702 -11- 10446.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 14. juli
2. udgave fra 1997 på forlaget Bogklubben Egmont -2. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-608-0446-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Lise-Lotte Norups Salatbog: Salater og dressinger til alle årstider - 68 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Fotos: Britt Lindemann. –Pris ex forsendelse - B1711 -12 -10302
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 14. juli
1. udgave fra 2014 på forlaget Koustrup & Co. – 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 978-87-93-15905-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 220 gram
Kryddersnaps: Velsmag på flaske – 92 sider – Hardback – Sprog: Dansk – illustreret i farver af Susanne Weitemeier. Kryddersnaps er essensen af anvendt botanik; natur – og kulturhistorie tilsat sol og fine naturoplevelser. Tilmed er det let og ret enkelt at opnå gode resulter. Der skal hverken koges, steges eller brases. Man tager blot nogle velegnede plantedele og lader dem trække i alkohol i passende tid, inden man på ny adskiller plante og væske. –Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 13. juli
1. udgave fra 2002 på forlaget Gyldendal -5. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-00-34738-8
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1345 gram
Smag på Italien – 253 sider – Hardback - Sprog: Dansk . Har mere end 100 populære klassiske og nyere retter inspireret af det italienske køkken. Alle opskrifter er illustreret med farvefotos. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 13. juli
fra 1988 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Bogklub
Oplag: active
ISBN: 87-7365-902-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 546 gram
Søren Gerickes Yndlingsretter – 94 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Torsten Graae. I denne bog giver Søren Gericke opskrifter på mad, han selv spiser, når han vil have noget godt. Opskrifter, som er lette at følge, men samtidig er tænkt som en inspiration til selvstændige improvisationer. Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 13. juli
2. udgave fra 1994 på forlaget Bogklubben12Bøger -2. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-604-0022-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1335 gram
Politikens nye kogebog – Metoder, ingredienser, opskrifter, inspiration – 319 sider – Hardback - Sprog: Dansk -Dansk bearbejdning: Lilian Kaufmann. Er en omfattende og moderne grundkogebog med trin for trin –gennemgang af alle kogekunstens metoder. Fyldt med nye og klassiske opskrifter fra hele verden samt inspiration og gode råde både for begynderen og den erfarne kok. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 13. juli
2. udgave fra 1997 på forlaget Bogklubben12Bøger - 5. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-604-0280-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 570 gram
Suveræne salater og brillante buffeter – 144 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Fotos af Kurt Rodahl. Et velkrydret mix af etniske køkkener og årstidens danske råvarer. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 13. juli
fra 1990 på forlaget Danmarks Radio
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 370 gram
Friske torvetips med Svend, Heino og Steen – 104 sider– Spiralryg. - Sprog: Dansk – Kendt fra radioserien >>Mad i weekenden>> Her er bogen, der tager udgangspunkt i de friske råvarer, vi ser på torvet. Til gengæld ser den stort på sølvtøj, borddækning og lysestager. bogen er skrevet af Svend, Heino og Steen, der følger alle råvarerne til dørs med faglig viden, råd og tips samt lækre opskrifter. Men vi får naturligvis også deres personlige oplevelser og sjove historier, der blandt andet fortæller at Svends langtidsstegte and blev opfundet ved en tilfældighed, at Heino blev født i baglokalet til forældrenes fiskeforretning - og at Steen oprindelig skulle have været læge. - Pris ex forsendelse -1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 13. juli
fra 2012 på forlaget Lindhardt & Ringhof - Specialudgave
Oplag: active
ISBN: 978-87-11-39117-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1100 gram
Smagen af Danmark – 215 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Bogen indeholder mere end 75 spændende opskrifter. Gennem opskrifterne fortæller Claus Meyer den danske mad-og kulturhistorie, og han beskriver det moderne danske køkkens helt særlige potentiale og kvaliteter. Bogen er overdådigt illustreret med smukke, stemningsfulde billeder af naturen, råvarerne og maden. - Pris ex forsendelse- B1715 - 19 - 10931
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 13. juli
1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 978-87-11-43359-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 420 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2000 gram
484 sider - Illustreret med både fotografier & tegninger - Indbundet - STORT format - Bogen fremstår som NY/ubrugt!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. juli
fra 1990 på Forlaget Sesam
Oplag: active
ISBN: 87-7258-575-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Der kommer en kannibal til middag – 70 sider – Hardback - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse - B1719 -04 – 11396
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. juli
1. udgave fra 1999 på forlaget CICERO
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
160 sider - illustreret i farver - indbundet - som NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. juli
1. udgave fra 1999 på forlaget CICERO
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
160 sider - illustreret i farver - indbundet - som NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. juli
1. udgave fra 1999 på forlaget CICERO
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
160 sider - illustreret i farver - indbundet - som NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. juli
3. udgave fra 2005 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702022087
Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1810 gram
Foto: Anne-Li Engström - ill. i farver - Indhold: Barnemad ; Morgenmad ; Bagnig og brød ; Suppe ; Kartofler ; Grøntsager ; Det der mætter ; Kød ; Fjerkræ ; Fisk ; Indpakket Mad ; Madpakken ; Splat ; Fødselsdag og fest ; Søde sager ; Sukker ; Bær og syltning ; Drikke ; Mere om mad. Antal sider: 527 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. juli
fra 1999 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-8290-1686-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1350 gram
Moderne mad – 192 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk. Er elegant og nyskabende. Det behøver ikke være vanskeligt at lave lækker mad af friske ingredienser, hvori forskellig slags smag indgår. Denne bog giver inspiration til dygtige kokke og lette opskrifter for dem, der er mindre sikre i madlavningskunsten. Med sine fristende billeder kan bogen både bruges til dagligdagens måltid og til en søndagsmiddag med vennerne. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.