
Senest opdateret 18. december
2. udgave fra 1998 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 1.
ISBN: 8759509600
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Folklore, Hjemkundskab, Hobby, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 300 gram
Hans Lyngby Jepsen Brændevin, bjesk bog med fokus på krydring af brændevin. Indeholder opskrifter og vejledning til brug af krydderurter og planter i forbindelse med fremstilling af brændevin og bjesk. Indeholder illustrationer af planter og detaljerede beskrivelser af krydderiernes anvendelse og smagsprofiler. Opskrifter pả god,krydret brandevin har lange været guld værd. Det skyldes, at det kræver års erfaring og mange fejltagelser at nå frem til et fint resultat. Til gengæld kan man sả glæde sig over at byde og nyde brændevin med en personlig smag, duft og farve. I Brændevin, bjesk og bitter deler Hans Lyngby Jepsen ud af sine bedste opskrifter, så alle kan prøve uden at risikere et dårligt resultat. Hvis man har mod pả at eksperimentere, er bogen en værdifuld rettesnor med mange gode tips om valg af smag, om planter og bær, om tilberedning og opbevaring. Foruden en lang række opskrifter indeholder bogen 16 meget smukke farveplancher.. Softback - 133 sider. Smukt illustreret. Pæn stand.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger