Senest opdateret 19. oktober
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Læsø Jomfruhummerfestival har været en tilbagevendende begivenhed på øen siden 2004. Et af feativalens faste og fornøjelige programpunkter er kampen om den gyldne jomfruhummerklo, en kokkekonkurence, hvor fire-fem kokke dyster i smagfulde retter med jomfruhummer som hovedingrediens. Helle Brønnum Carlsen har indsamlet og redigeret et udsnit af de deltagende retter, så vi nu kan fa opskrifter og inspiration til anvendelse af jomfruhummer. Alt dette suppleret med lokale opskrifter samt opskrifter af Helle Bronnum Carlsen og en grundig vejledning i håndtering af jomfruhummer. Indbundet, 143 sider.1005
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger