Se information om den valgte bog


Billede af bogen Mikrobiologi

Senest opdateret 2. september

Mikrobiologi

Af Herluf Thougaard, Verner Varlund, Rene Møller Madsen

fra 2009

ISBN: 87-5712-698-4

Kategorier: Biologi, Fysik, Kemi, Mad & gastronomi, Medicin

pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 1408 gram

Denne bog gennemgår den grundlæggende mikrobiologi med særlig fokus på de tre fagområder: Fødevarer, hygiejne og genteknologi. Bogen giver en god forståelse af de forskellige celle typer og deres funktion, arvematerialet, mikroorganismerne og deres vækst samt den systematiske bakteriologi. Desuden beskrives svampe, virus, protozoer, alger og parasitter. Et kapitel behandler mikroorganismer hos mennesker og dyr. Genteknologiens vigtigste principper beskrives, og der er kapitler om fødevareproduktion, fødevare konservering, fermentering og produktions hygiejne. Der afsluttes med praktiske laboratorieøvelser samt ordforklaringer. Forfatterne har skrevet bogen i et enkelt og letfatteligt sprog med klare forklaringer på fagterminologien. De enkelte kapitler er desuden forsynet med repetitionsspørgsmål, der kan benyttes som udgangspunkt for diskussion i undervisningen. Ligeledes er bogen krydret med casestories, som de studerende kan arbejde selvstændigt med. Den primære målgruppe er studerende, der er under uddannelse til professions-bachelorer i ernæring og sundhed, laboranter eller procesteknologer.

Læg bogen i kurven

Flere bøger med samme titel

Hurtigt overblik over andre bøger til salg


TitelStandPris
Mikrobiologi6120 kr
Mikrobiologi150 kr
Mikrobiologi1370 kr
Mikrobiologi6170 kr
Mikrobiologi6220 kr
Mikrobiologi555 kr
Mikrobiologi6270 kr
Mikrobiologi120 kr
Mikrobiologi695 kr

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort