Senest opdateret 16. juli
4. udgave fra 2014 på Nyt Teknisk Forlag
Oplag: 1.
ISBN: 87-5712-841-3
Kategorier: Faglitteratur, Studiebøger
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1437 gram
Hvordan forårsager mikroorganismer sygdomme som fødevareforgiftning, ebola, borreliose og rævebændelorm? Og hvordan udnyttes andre mikroorganismer som Saccharomyces, E. coli og probiotiske bakterier i madlavning, i produktion af øl og i kroppens tarmsystem? Mikrobiologi giver en god forståelse af de forskellige mikroorganismer, deres vækst, deres funktioner samt deres rolle i fødevareproduktion. Bogens første del indeholder en grundig gennemgang af den moderne systematiske bakteriologi, og derudover beskrives virus, svampe, protozoer og parasitter. Anden del af Mikrobiologi giver en grundig indføring i fødevarernes produktion, mikrobiologiske risici samt konserveringsmetoder, og hvordan man kan arbejde med fødevaresikkerhed, så mikroorganismerne ikke udgør en sundhedsrisiko. Bogens målgrupper er studerende ved korte og mellemlange videregående uddannelser på det sundhedsfaglige, fødevareteknologiske, laboratorietekniske og procesteknologiske områdesamt mindre produktioner/virksomheder, der arbejder med mikrobiologi. Bogen kan også anvendes til temaundervisning i fx biologi eller bioteknologi i gymnasiet. Desuden kan den benyttes som opslagsværk for særligt mikrobiologiinteresserede. Endelig kan mindre fødevarevirksomheder have gavn af kapitlerne om hygiejne, egenkontrol og fødevaresikkerhed.
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
Titel | Stand | Pris |
---|---|---|
Mikrobiologi | 6 | 120 kr |
Mikrobiologi | 1 | 50 kr |
Mikrobiologi | 1 | 370 kr |
Mikrobiologi | 6 | 220 kr |
Mikrobiologi | 5 | 55 kr |
Mikrobiologi | 6 | 270 kr |
Mikrobiologi | 120 kr | |
Mikrobiologi | 6 | 95 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger