Senest opdateret 4. september
1. udgave fra 2008 på forlaget Gyldendals Bigklubber
Oplag: 1.
ISBN: 9788703028439
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 652 gram
En gennemgang af de forskellige, klassiske stykker smørrebrøds opbygning og sammensætning og med basisopskrifterne på at lave alting helt fra bunden - en hyldest til den danske smørrebrøds tradition og det danske frokostbord. Bogen er opdelt i to dele. Den første efter pålægstype, sild, fisk, kød, salater og ost, samt "de simple" med æg, tomat og kartoffel. Den anden har alle basisopskrifterne på brød, rullepølse, stegte sild, salt kød mm., samt, ikke at forglemme, det vigtige modspil: remoulade, sky, asier mv. Smørrebrød består nemlig if. Nanna Simonsen både af noget surt, sødt, salt, mildt, krydret, fedt og magert. Opskrifterne bærer præg af hendes store erfaring, og som bogens fotografier viser, er det kvaliteten og enkelheden, der er det altafgørende. Hardback - nærmest som ny - 160 sider ( 23,5 x 17,6 cm )
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
Titel | Stand | Pris |
---|---|---|
Nannas smørrebrød | 6 | 70 kr |
Nannas smørrebrød | 95 kr | |
Nannas smørrebrød | 5 | 130 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger