Senest opdateret 17. april
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 500 gram
Det er nemt og hyggeligt at sylte selv. Syltning er en god måde at strække årstiderne på. Ved at putte somme-rens bær og frugter på glas, kan man fornemme solen og varmen helt hen i vinterhalvåret. Hver gang man åbner et glas marmelade eller laver sig et iskoldt glas saft, bringer duften og smagen minder med sig om solfyldte dage og sommer. Hjemmelavede produkter smager som regel langt bedre end købte produkter, for frugtsmagen er mere markant, og man bestemmer selv sødme og krydring, og så er det tilligemed nemt. Man skal dog ikke sylte for at spare penge, men fordi det er en hyggelig beskæftigelse, som hele familien kan være sammen om. Fra bogens indhold: • Marmelade • Syltetøj • Gel, saft og sirup • Hele bær og frugter • Grøntsager • Pickles, relish, chutney & ketchup. Bogen er skrevet af Anne Hjernøe, madskribent og forfatter til flere kogebøger bl.a.: Politikens grønne kogebog, Politikens bog om tapas og Familiemad. Lykke Rump, kendt madfotograf, har fotograferet. Han er også fotograf på Anne Hjernøes andre bøger. Indbundet, 72 sider.
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
Titel | Stand | Pris |
---|---|---|
Nemme SYLTEOPSKRIFTER | 6 | 95 kr |
Nemme sylteopskrifter | 3 | 115 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger