Se information om den valgte bog


Billede af bogen Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

Senest opdateret 14. marts

Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

Af M.F.K. Fisher og bearbejdet af Conrad Bjerre - Christensen

fra 1970Lademann Forlagsaktieselskab

ISBN: 87-15-07004-2

Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 70 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 1300 gram

Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst - 206 sider - Hardback - Smudsbind med lette brugsspor - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -B1766 -06– 10338.13

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort