Senest opdateret 14. marts
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Guide, opskrifter og tilbehør. Med Ost på Bordet har forfatteren Camilla Bojsen-Møller skabt en smuk og indbydende kogebog med over 40 opskrifter på retter med ost. Bogen giver inspiration og nyttig viden om spændende oste fra det meste af Europa. Bogens praktiske guide hjælper med at planlægge det næste ostebord, lige fra hvordan man vælger sine oste, til hvad man kan bruge eventuelle osterester til. Ost på Bordet er skrevet til dem, der er vilde med ost, men altid ender med de samme tre oste i indkøbskurven. Forfatteren opfordrer til, at man prøver én ny ost - hver gang der står ost på indkøbssedlen. Og så betragter hun ost som et krydderi: "Man kan bruge ost som et krydderi i madlavningen. På den måde kan man dosere styrken og smagen på retten. Fx smager en pizza med frisk mozzarella helt anderledes end en pizza med revet prima donna eller gorgonzola." - Camilla Bojsen-Møller. Bogens opskrifter spænder bredt fra tapas og salater til hovedretter og desserter fx grillede figner med spansk ost og serranoskinke, bluecheese-burger, risotto med stilton og ricotta-is. Læseren får desuden opskrifter på oste-tilbehør som fx surdejsflute, peberfrugtschutney og ølsyltede valnødder med kanel og rosiner. Hardback, 151 sider.
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
Titel | Stand | Pris |
---|---|---|
Ost på bordet | 95 kr | |
Ost på bordet | 6 | 65 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger