Se information om den valgte bog


Billede af bogen Gyldendals køkkengrundbog - Le Cordon Bleu

Senest opdateret 19. februar

Gyldendals køkkengrundbog - Le Cordon Bleu

Af Jeni Wright & Eric Treuille - Dansk udgave ved Hanne Bloch & Anne Skovgaard-Petersen

fra 1997 på forlaget Gyldendals Bogklubber

ISBN: 87-00-59994-8

Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 1800 gram

Gyldendals køkkengrundbog - Le Cordon Bleu – 349 sider - Hardback – Sprog: Dansk - Fotos: David Murray. - Pris ex forsendelse -B1766 -07–10622

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort