Se information om den valgte bog


Billede af bogen Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Franske egnsretter

Senest opdateret 15. februar

Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Franske egnsretter

Af Birgitte Odgaard (oversat af)

fra 2006 på forlaget Könemann

ISBN: 3-8331-3123-3

Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 70 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 505 gram

Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Franske egnsretter – 64 sider – Papbind med flapper –Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Et knæk på omslaget. - Pris ex forsendelse *B1766 -12 –10597

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort