Senest opdateret 2. januar
fra 2009 på Nyt Nordisk Forlag
ISBN: 9788717040557
Kategorier: Biologi, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Mad & gastronomi, Natur
pris: 210 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1360 gram
Når du er på standen tænker du nok ikke så meget over, at alt det tang du kan finde faktisk kan bruges til en masse forskellige ting - f.eks. mad. Her i bogen "Tang" åbner der sig en helt ny verden af gastronomi. Biofysiker Ole G Mouritsen har skrevet "Tang"; en bog der hylder tangen og introducerer sin læser til anvendelsesmulighederne. Tang indeholder en lang række vitaminer, mineraler, proteiner og er i følge forfatteren en overset råvare. Jok Jakob Mielcke bidrager til bogen med sunde, varierede og smagfulde opskrifter med tang, så du kan komme igang med at lave spændende mad. Hardback - 284 sider. FLOT stand - og flot illustreret. ( 19,8 x 26,6 cm )
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger