Se information om den valgte bog


Billede af bogen Bag glutenfrit - fra brød og baguette til brownie

Senest opdateret 17. november

Bag glutenfrit - fra brød og baguette til brownie

Af Karin Moberg, Oscar Målevik

1. udgave fra 2013 på forlaget Gyldendal

ISBN: 9788702155556

Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 789 gram

50 opskrifter på glutenfrit bagværk samt en række tips, der sikrer et succesfuldt resutat. Brød til hverdagen, knækbrød, rugbrød og pitabrød, kager, brownies og muffins samt morgenmad som mysli og crysli-knas. Antal sider: 143 - Indbinding: Illustreret Hardback

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort