Senest opdateret 13. juli
2. udgave fra 1997 på forlaget Olivia
Oplag: 1.
ISBN: 87-89019-16-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 200 gram
"Aurions bagebog - fra korn til brød" er skrevet af konditor og bagermester Jørn Ussing Larsen. Han videregiver sine erfaringer fra bageriet Aurion i Hjørring, der er kendt for kvalitetsbrød, gedigent håndværk og biodynamisk dyrket korn. Godt brød af rene råvarer er ved at være et folkekrav. Og nu kan du bage det selv... Forfatteren gennemgår hævemetoder som gær- og surdejshævning, honning-salthævning, hævning med bageferment etc. Du får en masse praktiske anvisninger og grundopskrifter, så du selv kan eksperimentere i hjemmebageriet. Paperback - 111 sider. Ny bog.
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
Titel | Stand | Pris |
---|---|---|
Aurions bagebog - fra korn til brød | 3 | 95 kr |
Aurions bagebog - fra korn til brød | 120 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger