Se information om den valgte bog


Billede af bogen Aurions bagebog - Fra korn til brød

Senest opdateret 13. juli

Aurions bagebog - Fra korn til brød

Af Jørn Ussing Larsen

2. udgave fra 1997 på forlaget Olivia

Oplag: 1.

ISBN: 87-89019-16-4

Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 105 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 200 gram

"Aurions bagebog - fra korn til brød" er skrevet af konditor og bagermester Jørn Ussing Larsen. Han videregiver sine erfaringer fra bageriet Aurion i Hjørring, der er kendt for kvalitetsbrød, gedigent håndværk og biodynamisk dyrket korn. Godt brød af rene råvarer er ved at være et folkekrav. Og nu kan du bage det selv... Forfatteren gennemgår hævemetoder som gær- og surdejshævning, honning-salthævning, hævning med bageferment etc. Du får en masse praktiske anvisninger og grundopskrifter, så du selv kan eksperimentere i hjemmebageriet. Paperback - 111 sider. Ny bog.

Læg bogen i kurven

Flere bøger med samme titel

Hurtigt overblik over andre bøger til salg


TitelStandPris
Aurions bagebog - fra korn til brød395 kr
Aurions bagebog - fra korn til brød120 kr

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort