Senest opdateret 21. august
1. udgave fra 2010 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 6
Kategorier: Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1098 gram
At lave en god salat handler om at blande få, ofte rå ingredienser og vende dem i en præcis tilsmagt dressing, så smag og konsistens går op i en højere enhed. – Men kan man blande spinat og rodfrugter, hvilken dressing passer til hvilke typer salater, og hvornår er det f.eks. en god ide at bruge croutoner? Det og en lang række andre spørgsmål giver Claus Meyer svaret på, når han inviterer indenfor i Salatværkstedet. Claus Meyer blander årstidernes friske grøntsager til saftige salater, og absolut intet er overladt til tilfældighederne. Bogen indeholder 80 knivskarpe opskrifter, der alle er gennemtestede i de Meyerske køkkener. Den rummer opdaterede udgaver af klassiske salater som rejecocktail og cæsarsalat, og er desuden spækket med nye måder at bruge grønt fra den nordiske urtehave på. Salaterne er inddelt efter årstiderne med hovedvægt på sommer og efterår, hvor det bugner af lækre råvarer. Bogen er desuden forsynet med tre bonus appendikser med hhv. evergreen dressinger, ting der knaser og cremet tilbehør. Flot indbunden udgave på 218 sider Vejledende netfoto Bogvægt: 848g + Skønnet tara: 250g
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger