Senest opdateret 7. september
fra 2009
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 980 gram
Stor hardback. 247 sider. 2009. 27 x 21,5 cm. 980 gram. Sideantal: 247 Indbinding: Illustreret kartonbind. Stort format Illustreret i farver - Indhold: Historien om Skærtoft Mølle ; Fra vision til virkelighed ; At bage brød ; Byg, hvede, spelt og rug ; Opskrifter ; Bagværk hævet med gær ; Surdeje ; Fordeje m.m. ; Bagværk med bagepulver ; Bagværk uden hævemiddel ; Rester. I denne dejlige bagebog har Hanne Risgaard, som ejer Skærtoft Mølle sammen med sin mand, udvalgt sine bedste opskrifter på brød og andet bagværk. Alt er udførligt forklaret og suppleret med alle fornødne oplysninger om bagning, udstyr, ingredienser, forskellige former for hævemidler og surdeje. Det er enkelt, udbytterigt og sjovt at bage, og grove bred giver os livsnadven-ge fibre, vitaminer og mineraler. När mel, vand, gar og salt transformeres til et iftende, sprodt og velsmagende bred - eller nar man med stolthed kan stille en fig, hjemmebagt kage pä bordet - er der magi i luften. FLOT eksemplar. Som Nyt.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger