Se information om den valgte bog


Billede af bogen Lammefilosofi Retter med lammekød

Senest opdateret 1. maj

Lammefilosofi Retter med lammekød

Af Per H. Jacobsen

2. udgave fra 2009 på forlaget EC Edition

Oplag: 1.

ISBN: 9789791392146

Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 350 gram

"Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. Softback - 120 sider. FLOT stand.

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort