Se information om den valgte bog


Billede af bogen GASTRONOMISK GRUNDBOG - illustreret indføring i den finere madlavning grundteknikker

Senest opdateret 8. marts

GASTRONOMISK GRUNDBOG - illustreret indføring i den finere madlavning grundteknikker

Af James Peterson

1. udgave fra 2000 på forlaget KÖNEMANN

Oplag: 1

Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

299 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Som NY/ulæst!

Læg bogen i kurven

Flere bøger med samme titel

Hurtigt overblik over andre bøger til salg


TitelStandPris
GASTRONOMISK GRUNDBOG - illustreret indførin6120 kr
GASTRONOMISK GRUNDBOG - illustreret indførin6120 kr

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort