Senest opdateret 7. november
fra 2005 på forlaget Aschehoug
ISBN: 87-11-18297-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 950 gram
I Mad, middag, menu har Curtis Stone valgt 24 af sine yndlingsingredienser og inddelt dem efter de fire årstider og hver årstid indledes med hans egne betragtninger. Han bru-ger sæsonens friske råvarer, og med en enkel 3-trins opdeling vises en let, en middelsvær og en mere udfordrende opskrift bygget over den samme grundingrediens. Alle kan være med til det grundlæggende - de lette opskrifter har kun få ingredienser og en sim-pel fremgangsmåde, men det sjove er at opdage, at det svære ikke behøver være helt umuligt at lave. Med hjælp fra Curtis Stone kan man hele tiden gå et skridt videre og efterhånden tilberede avancerede menuer i sit eget køkken. Curtis Stone er fra Melbourne. Han har i fire år været en meget rost køkkenchef på toprestauranten Quo Vadis i London og har tidligere arbejdet på Café Royal og Mirabelle. Han har bl.a. optrådt på tv i Taste Today, Good Food Live og BBC2´s Saturday Kitchen. Desuden har han bl.a. medvirket i tv-serien Surfing the Menu, sammen med kollegaen Ben O´Donoghue.
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
Titel | Stand | Pris |
---|---|---|
Mad, middag, menu | Pænt eksemplar | 95 kr |
Mad, middag, menu | 145 kr | |
Mad, middag, menu | 6 | 115 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger