Se information om den valgte bog


Billede af bogen En gourmets guide til OST

Senest opdateret 17. april

En gourmets guide til OST

Af Birgitte Engelmann og Peter Holler

fra 2009 på forlaget h.f. ullman

ISBN: 978-3-8331-5088-3

Kategori: Mad & gastronomi

pris: 335 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 1200 gram

En gourmets guide til OST -600 sider - Gult lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Bogen fremstiller både verdensberømte, men også næsten ukendte ostesorter fra hele verden og beskriver, hvordan en ost bliver fremstillet over uger, måneder og i visse tilfælde også år. –Pris ex forsendelse - B1715 -05-10257.1

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort