Se information om den valgte bog


Billede af bogen Sushi - Smag og teknik

Senest opdateret 26. juli

Sushi - Smag og teknik

Af Barber, Kimiko & Hiroki Takemure

1. udgave fra 2004Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

Oplag: 2

ISBN: 87-17-03756-5

Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 105 kr – stand: ★★★★★

Hardback. 255 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotografier af Ian O`Leary. Oversat af Lars Thomas efter "Sushi - taste and technique (2002)". (2202-0082).

Læg bogen i kurven

Flere bøger med samme titel

Hurtigt overblik over andre bøger til salg


TitelStandPris
Sushi - smag og teknik680 kr
Sushi - smag og teknik155 kr

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort