Senest opdateret 22. februar
2. udgave fra 2011 på forlaget Strandberg Publishing
ISBN: 978-87-92596-76-5
Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 118 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 709 gram
Indbundet, 96 sider. ** Fra Secondhand Kogebøger, som kun sælger mad- og kogebøger. Se vores øvrige annoncer under "Find flere bøger fra samme bogsælger".
Senest opdateret 22. februar
1. udgave fra 1998 på forlaget Søren Fogtdal A/S
ISBN: 87-7807-806-7
Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 720 gram
Indbundet med smudsomslag, 96 sider.
Senest opdateret 3. februar
på forlaget bogklubben Bolig og livsstil
ISBN: 87-7807-818-0
Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
indbundet. bogen henvender sig til chokoladeelskere i alle aldre og indeholder 70 opskrifter på hvordan råvaren kan bruges i desserter, kager, konfekt, slik, pralinere m.m. bogen er inddelt i 6 kapitler, nem at overskue og gå til og illustreret med farvefotos.
Senest opdateret 28. januar
1. udgave fra 1998 på forlaget BOLIG & LIVSSTIL
Kategori: Kogebøger
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
MERE END 70 TRIN-FOR-TRIN OPSKRIFTER - HURTIG TILBEREDNING - NEMME, LÆKRE OPSKRIFTER.
Senest opdateret 26. april
fra 1998 på forlaget Søren Fogtdal
Kategori: Øvrige
pris: 125 kr
Sideantal: 96
Indbinding: IB
Ubetydelige lager-/brugsspor
Senest opdateret 26. april
fra 1999 på forlaget Søren Fogtdal
Kategori: Øvrige
pris: 100 kr
Sideantal: 96
Indbinding: IB
Lette brugsspor. Tydelige lagerspor
Senest opdateret 26. april
fra 2011 på forlaget Tidens Køkken
Kategori: Øvrige
pris: 100 kr
Sideantal: 96
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback med smudsomslag Tilstand: Fejlfrit eksemplar. Jan Friis-Mikkelsen kendt fra den store bagedyst.